A buzulás belénk van kódolva – Állatokon keresztül népszerűsítik ezt az elméletet

Az LMBTQP őrület képviselőinek egyik kedvelt érvrendszere az emberi homoszexualitással kapcsolatban, hogy “de az állatvilágban is jelen van”. Evolucionista alapállásukból pedig adódik, hogy bárminemű homoszexualitáshoz hasonló jelenséget tapasztalnak az állatoknál, azt az emberre levetítik. Hasonló alkotások már korábban is születtek, például magyar szabadegyetemen is beszéltek már arról, hogy a bonobó majmok is bizonyítják a homoszexualitás létjogosultságát, hiszen náluk is jelen van, igenám, csak közben a gyermekkorú majmokat is bevonják. Akkor a a pedofília is legitim? 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Június 6-án debütál az NBC amerikai televíziós hálózat „Queer Planet” című új sorozata, amely számos epizódot tartalmaz olyan állatokról és növényekről, amelyek LMBTQP-nek tűnnek, a „többnemű gombáktól” a „pánszexuális főemlősökig”. Bár a természeti világ szinte minden aspektusáról készültek már dokumentumfilmek, úgy tűnik, ez az egyik első, amelyet egy nagy csatorna a „queer” flóra és fauna bemutatására valósított meg – hívja fel rá a figyelmet a The Post Millennial hírportál.

A trailerben Andrew Rannells narrátor arról tájékoztatja a nézőt, hogy „minden, amit gyerekkorunkban tanítottak, téves”, és hogy „ez egy queer bolygó”.

„A queerség mindig is létezett” – jegyzi meg ezután a műsor egyik „szakértője”, majd egy másik hozzáteszi: „Csak az embereknél van ekkora megbélyegzés ezzel kapcsolatban”.

A sorozat egyik üzenete az, hogy „az az elképzelés, hogy csak két fix nem létezik, egyértelműen kiment a divatból”. Álláspontjuk bizonyítására arra a tényre támaszkodnak, hogy sok növény és bizonyos állatok is váltanak nemet.

A szinopszis szerint a dokumentumfilm „rendkívüli élőlényekre tekint, elképesztő viselkedéseknek lesz tanúja, és bemutatja azokat a tudósokat, akik megkérdőjelezik a hagyományos elképzelést arról, hogy mi a természetes, ha a nemekről és a szexualitásról van szó”.

„Mindannyian hallottunk már a meleg pingvinekről, de ez a film tényleg felnyitotta a szememet az LMBTQ+ viselkedések teljes spektrumára a természetben” – mondta Rannells egy nyilatkozatban.

Az új műsor természetesen nem maradt reakciók nélkül a közösségi oldalakon.

„Nos, mi a helyzet a kannibál állatokkal?” – írta az egyik felhasználó. „Ha az állatok megesznek másokat a saját fajukból, akkor az embereknek is meg kellene enniük?” – tette fel a kérdést. Egy másikuk pedig arról érdeklődött, hogy pontosan hogyan mondja el egy állat, hogy transznemű.

14 éves fogyatékosra gerjednek az LMBTQPedofilok?

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)