Karácsonyék a gyerekekre szabadítanák a LMBTQP-őrületet

A Párbeszéd – Zöldek Pártja és a Szivárvány Misszió Alapítvány egyezséget kötött, amelyben szétvernék a család intézményét, támogatnák, hogy beteg emberek bármikor megszabadulhassanak nemi szervüktől, valamint rászabadítanák az LMBTQP propagandát a gyerekeinkre. Emellett megszüntetnék a gyermekvédelmi törvényt és lehetővé tennék az azonos nemű párok számára az örökbefogadást.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Megállapodást kötött a közvélemény-kutatásokban kimutathatatlan Párbeszéd – Zöldek Pártja és a Szivárvány Misszió Alapítvány nevű LMBTQ-propagandaszervezet. Az egyezség főbb pontjai között

a Karácsony Gergely főpolgármester nevével fémjelzett alakulat vállalást tett a homoszexuálisok közötti házasság elismerésére, a jogi nem- és névváltoztatás törvényesítésének kidolgozására, a gyermekvédelmi törvény eltörlésére, valamint lehetővé tennék azt is, hogy a homoszexuális kapcsolatban élők gyermekeket fogadjanak örökbe.

Ezt azzal tetézték, hogy immár nyíltan kijelentették: bevonnák az LMBTQ-témát az oktatási rendszerbe, továbbá érzékenyítenék a tanárokat, az egészségügyi dolgozókat, illetve a mentálhigiénés szakembereket a különféle deviáns viselkedésmóddal élők elfogadására, de betiltanák a normalitáshoz való visszatérést segítő átnevelőterápiák alkalmazását is. A médiahatóság dolgába is beleszólnának: az LMBTQ-témájú tartalmak állítólagos cenzúrájának megakadályozására dolgoznának ki etikai kódexet a hatóságnak.

 

A megállapodásban található két homályosabb vállalás is. Mint írják, elősegítenék a gyűlöletbeszéd és gyűlölet-bűncselekmények megfelelő kezelését, nem térve ki arra, hogy mit tekintenek idetartozónak és mit értenek „megfelelő” alatt. Emellett az sem világos, hogy mit jelent az a pont, miszerint támogatják az LMBTQ-kultúra és -történelem megjelenését a kánonkultúrában. Továbbá kitértek arra is, hogy előmozdítják minden homo- és transzfób paragrafus eltörlését az alaptörvényből, ami azért furcsa, mert ilyen jogszabály Magyarországon nincs.

LMBTQP-aktivistával kampányolt Magyar Péter Ózdon

(Magyar Nemzat nyomán Szent Korona Rádió)