Nemzeti woke

Egyre jobban körvonalazódik kik állnak Magyar Péter mellett, mögött. Azt nem lehet tudni, hogy a legszélsőliberálisabb erők már a politikai gondolat genezisénél is ott voltak-e, vagy csak közben csatlakoztak rá, a rövid idő alatt jelentős támogatásra szert tevő Tisza pártra, egy azonban már most jól látható. Ugyan azok a szélsőliberális nemzetellenes körök jeletek meg az új pártvezér körül, akiktől a Jóisten mentse meg a hazánkat.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Több közös vonás is fellelhető Magyar Péter képviselőjelöltjei között, akik a Tisza Párt politikusa szinte egyik napról a másikra trombitált össze. A leginkább szembetűnő kapocs, hogy a jelöltek többsége azokat a baloldali nézeteket képviseli, amelyek Brüsszel érdekei, de szemben állnak Magyarország és a magyarok érdekeivel.

Magyar Péter jelöltjei eltörölnék a rezsicsökkentést, de támogatják a woke ideológiát, az LMBTQ mozgalmat és elutasítják a békét Oroszország és Ukrajna között. Több jelöltről már kiderült, hogy

Márki-Zay Péterhez hasonlóan lenézik a magyar embereket, gyakorlatilag ugyanazokkal a gondolatokkal, mint a hódmezővásárhelyi polgármester 2022-ben.

Agymosott nép a magyar?

Kollár Kinga, a Tisza Párt EP-listájának 7. helyezettje egy kommentben agymosott népnek nevezte a magyarokat. Egy 2022-es, a Facebook-oldalán közzétett posztja alatt az egyik kommentelőjének a következőket írta:

Sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok.

A baloldal szolgálatában törölnék el a rezsicsökkentést

Hasztalannak minősítette egy 2023 augusztusában, vagyis az Európa-szerte tomboló energiaválság csúcsán a rezsicsökkentést egy most előkerült bejegyzés szerint Gerzsenyi Gabriella, aki Magyar Péter embereként a Tisza Párt listájának 6. helyezettje. Gerzsenyi egy 2023-as Facebook-posztjában arról írt, hogy brüsszeli tisztségviselőként számtalanszor a magyar rezsicsökkentés megszüntetése mellett érvelt. Magyar bizalmi embere a következőt írta tavaly:

Számtalanszor leírtam jómagam is még brüsszeli tisztviselőként, hivatalos jelentésekben, hogy a rezsicsökkentéssel maga alatt vágja a fát az ország, véget kellene neki vetni. Hasztalan.

„Hát, most már nincs hivatalos mandátumom, hogy erre javaslatot tegyek” – írta Gerzsenyi, aki 2005 és 2021 között tevékenykedett Brüsszelben, az Európai Bizottságnál.

Nem mellékes, hogy Magyar Péter olyannyira bízik a rezsicsökkentés ellenes Gerzsenyi Gabriellában, hogy a neve a Tisza Párt fővárosi listáján is szerepel. Gerzsenyi fontos jelöltnek bizonyulhat, mivel a rezsicsökkentés eltörlése mellett olyan fontos baloldali ügyeket is képvisel a közösségi médiában, mint az LMBTQ-életérzés.

Kiábrándult fideszesek helyett woke-harcosok

Gerzsenyi Gabriella mellett Bujdosó Andrea, a Tisza Párt ep-listájának 11. jelöltje is a gendermozgalmat jelképező szivárványos szimbolikával mutatkozott a közösségi médiában. Bujdosó Andrea a Linkdedin profiljából pedig az is kiderül, hogy mélyebben tanulmányozhatta a woke ideológiát, hiszen még azt is kiírta, hogy milyen személyes névmásokkal illethető.

Nem meglepő a két szivárványos nő szereplése Magyar Péter pártjának EP-listáján, hiszen Magyar februári előlépése óta szinte naponta jelentek meg körülötte újabb balliberális figurák.

Magyar Péter még az ügyvédjének is egy régi baloldali figurát választott Bárándy Péter, a Medgyessy-kabinet egykori igazságügyi minisztere személyében. Emellett részben egy régi balos káder, Láng Balázs is bekapcsolódott korteskedése kommunikációs háttérfeladataiba, valamint a mozgósításba is.

LMBTQP-aktivistával kampányolt Magyar Péter Ózdon

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)