Fertő: Lezajlott a második Transz Pride Budapesten

5 év után újra Transz Pride-ot szerveztek Budapesten, amiért már törvényileg szigorították a nemváltásnak nevezett tébolyt és az Alaptörvény is kimondja, hogy két nem létezik. Sajnos évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az LMBTQP devianciák. Sokan mondták, hogy nem kell velük foglalkozni és majd abbahagyják, de az eredmény ennek az ellenkezőjét mutatja. Nincs már akkora ellenállás, így már sokkal vonzóbb a fiatalok számára is.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Felháborító, hogy lassan 14 év “kereszténykonzervatív” kormányzás ellenére ezek még mindig az utcán vonulnak, a külföldről finanszírozott  ügynökszervezetek nincsenek betiltva, a szélsőségesen radikális aktivistáik nincsenek börtönben. Nem mellesleg nem csak az egyénekre, de a társadalomra is vezsélyt jelentenek, mint azt mutatja az USA is, ahol gyakori eset, hogy “transznők” erőszakolnak meg valódi nőket, gyerekeket.

Ők persze rinyálnak, hogy nem tudják elismertetni a kitalált nemüket az irataikban, így a nevüket sem tudják megváltoztatni, ami akaratuk ellenére rendszeresen „outolja” őket, azaz elárulja róluk, hogy transzneműek.

Nagyon helyes, legyen is nyilvános minden hasonló szörnyeteg kiléte. Senki nem akarja, hogy egy jól sikerült randevú végén kiderüljön, hogy “pöcse van a menyasszonynak”, de a legtöbb ember azt sem szeretné, hogy a gyermeke közelébe kerüljön közülük egy is.

Mivel a kormányzat nem tesz semmit ezek ellen, ezért egy mód van az ilyen tendenciák megfékezésére. Minél aktívabb ellenállást kell tanúsítania minden normalitáspárti embernek, mert ezek nem fognak maguktól eltűnni, hiába állítja ezt a sok kispolgár.

https://assets.4cdn.hu/kraken/82oFMTcMsMcIWGLVs.jpeg
Azért mi megnéznénk, hogy a Hamász harcosai hogyan üdvözölnék őket
https://assets.4cdn.hu/kraken/82oFNpd4oog3WGLVs.jpeg
Micsoda nőiesség, szinte meg sem mondani róluk, hogy transzok…

Kifejezetten keresztény gyerekeket akart megerőszakolni a transznemű

Szakított a “párjával” ezért meggyilkolta konzervatív ápoltját a transznemű

(444nyomán Szent Korona Rádió)