Brutális iskolai bántalmazás Kemecsén: leszakadt a lépe is a megvert kisfiúnak

Intenzív osztályon fekszik az a 10 éves fiú, akit diáktársai vertek meg egy kemecsei iskolában.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Brutális bántalmazás történt szerdán egy kemecsei iskola udvarán. Az egyik szünetben négy lány támadt rá egy tízéves fiúra, pontosabban először ketten hátulról lerántották a földre, majd közösen rugdosni kezdték.

A gyermeknek két fiú segített felállni, majd elkísérték őt az egyik tanárhoz. Az osztályfőnök jelentette a történteket az igazgatónak, és mentőt is hívtak. A fiút a nyíregyházi kórházba vitték, itt még szerdán este életmentő műtétet hajtottak végre rajta, eltávolították a lépét, mert az leszakadt.

A gyermek szülei szerint nem tudni, hogy miért támadtak rá fiukra a többiek, akikről annyit tudni, hogy 10-12 éves korú lányokról van szó.

 

A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt nyomozást indított, az iskolában pedig belső vizsgálat indult. Az igazgató tájékoztatása szerint a bántalmazó gyerekeket, illetve szüleiket pedig tájékoztatták a várható következményekről.

Az elkövetők faji hovatartozásáról nem esik szó sehol. Bár az, hogy 10 évesen tömegesen félholtra verik egy diáktársukat, tudjuk kiknél szokás…

Iskolai WC-ben erőszakolt meg egy fiatalkorú lányt az encsi cigány

Javítóintézetbe került a miskolci fiatal, aki iskolai lövöldözést tervezett

Ájulásig verte az aszfaltba társa fejét a “kiemelkedően liberális” iskolában tanuló 15 éves néger lány (sokkoló videó)

(Hvg.hu nyomán Szent Korona Rádió)