Magyarország és a HVIM után Felvidéket is betalálta az ISIS?

Az iszlám vadhajtásait követő terroristák úgy látszik fenyegető kedvükben vannak. Vasárnap számolt be arról Barcsa-Turner Gábor, hogy a HVIM-et megfenegette a román ISIS, most – nem tudni, hogy összefüggésben-e – felvidéki iskolák ellen jelentettek be bombamerényleteket. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Bombafenyegetés miatt evakuáltak több iskolát is ma Felvidéken. Múlt héten pénteken még csak néhány pozsonyi iskolát ért fenyegetés. Ma pedig Pozsony megyében, Nyitra megyében, Trencsén megyében, Zsolna megyében, és Nagyszombat megyében is bombariadó volt több iskolában.

„A VÁROSAITOKBAN A MUDZSÁHIDOK MEGÖLNEK BENNETEKET, BÁRHOL IS VAGYTOK. AZ ISKOLA TERÜLETÉN BOMBA VAN”

– írták az iskolákba eljuttatott e-mailben az iszlamisták.

KEDD KORA ESTIG MÁR 995 FELVIDÉKI ISKOLÁBAN VOLT BOMBARIADÓ, A RIASZTÁS TOVÁBBÁ 110 BANKOT ÉS 40 ELEKTRONIKAI SZAKÜZLETET ÉRINTETT,

A felvidéki Ma7 lap beszámolója szerint a rendőrség azonnal megtette a szükséges intézkedéseket, hogy megelőzze az iskoláknak küldött e-mailekben említett lehetséges következményeket. A múlt héten több mint 120 iskolának küldtek hasonló e-mailt a Pozsonyi régióban. A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség mindkét esetben terrorcselekmény különösen súlyos bűncselekménye miatt indított büntetőeljárást.

A teljes fenyegető levél:

A városaitokban a mudzsáhidok megölnek benneteket, bárhol is vagytok. Az iskola területén bomba van.

A fájdalmas vég utolér benneteket. Harcosaink jó céllal érkeztek, hogy elhozzák nektek az iszlám vallást. Végeredményben az üdvösség az iszlámban van, nem a ti hamis vallásaitokban. Amikor a testvéreink a rendszer miatt menekültek, ti lezártátok a határaitokat. Azt gondoltátok, hogy ez megvéd benneteket a teremtőtökkel való találkozástól? Most itt vagyunk az egész országotokban. Csak az a lehetőségetek van, hogy csatlakoztok hozzánk, vagy megadjátok magatokat, vagy meghaltok. És jaj annak, aki agressziót követ el ellenünk.

Tömegesen nyerik helyhatósági választásokat a migránsok Nagy-Britanniában

(Elemi nyomán Szent Korona Rádió)