Újabb részletek derültek ki a brutális miskolci gyilkosságról

Mint ahogy arról már hírt adtunk nemrégiben, egy brutális gyilkosság történt a miskolci vasútállomás közelében. Most újabb információk láttak napvilágot az esettel kapcsolatosan.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az esetről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy egy 45-50 év körüli női holttestet találtak szombaton kora reggel a Tiszai pályaudvar közelében lévő MÁV területén, egy bokor tövében.

Portálunkat azonban egyik olvasónk tájékoztatta arról, hogy Miskolcon és környékén köztudott, hogy a Tiszai pályaudvar szomszédságában lévő Fonoda utcában cigánykurvák kínálják nem éppen bizalomgerjesztő portékájukat. A késelő is az általuk nyújtott szolgáltatásokat kereste. Kiszemelte magának az áldozatot, odament hozzá, majd rövid egyezkedés után kissé odébb vonulva szexuális aktusba bonyolódtak. Majd a gyilkosság az aktus közben történt még de ami a legborzasztóbb az esetben az az, hogy ezek után is ugyanúgy folytatta tovább az aktust.

Azóta kiderült, hogy egy 26 éves cseh férfi követte el a gyilkosságot.

A férfi és a nő péntek este együtt jelentek meg a miskolci Tiszai pályaudvaron, majd sétáltak a peronon és együtt mentek be az állomáson lévő mosdóba. Innen elmentek egy üzemi területen lévő bokros részre, ahol a nő levetkőzött, majd közösült a cseh férfival, az ezután következő részletet pedig már mindenki jól ismeri.

Jogg Zsolt, a Borsod Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a 24.hu-nak elmondta, hogy a cseh férfi beismerte a bűnösségét és filmszakadásra hivatkozott.

 „Dührohamot kaptam az aktus után, fojtogattam, majd elsötétült előttem minden, és véres volt a kezem”

– mondta kihallgatása során.

Ezután a férfi vonatra szállva próbált menekülni, de Füzesabonyban elfogták, és rögtön letartóztatták, mivel fennállt a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye.

A gyanúsított kihallgatása során elmondta, hogy a pályaudvar környékén tartózkodott, sört ivott és megismerkedett a nővel. Mivel nyelvi nehézségeik voltak, gesztikulálva megbeszélték, hogy szexelni fognak. Állítása szerint az aktus után dührohamot kapott, és elkezdte fojtogatni a nőt. Mind a gyanúsított, mind az áldozat hajléktalan volt.

A Miskolci Járásbíróság közleménye szerint egy hónapra elrendelték a Tiszai pályaudvarnál történt emberölés gyanúsítottjának letartóztatását. A gyanúsított cselekménye, ha bizonyítást nyer, emberölés bűntettét állapíthatja meg. A bíróság szerint a súlyos társadalmi veszélyt jelentő bűncselekmény miatt indult eljárásban a gyanúsított szökési, elrejtőzési veszélye is fennáll, amit személyes körülményei sem ellensúlyoznak. A bíróság tart attól, hogy a férfi szabadlábon hagyása esetén a bizonyítás kockázatát növelné, valamint életviteléből következtetve feltehető, hogy újabb bűncselekményt követhet el.

Brutális gyilkosság Miskolcon – Megölte a cigánykurvát, de folytatta az aktust (+18)

Ellenőröket vertek a bliccelő cigányok a miskolci villamoson

( Borsod 24 nyomán Szent Korona Rádió)