Zsidók értelmezik a jogot? Feljelentést tesznek a karlendítőkkel szemben

A Mi Hazánk május elsejei majálisán a Telex újságírója karlengető résztevők fotózkodását örökítette meg. A zsidók most rettegésükben, és saját jogértelmezésükben feljelentést tesznek az ügyben. Azt viszont érdemesnek tartjuk megjegyezni, hogy a nemzeti oldal egyik legnagyobb rákfenéjét örökítette meg a Telex. A szubkulturális, karlengetésbe beleragadt közegeknek illendő lenne már felismerni, hogy a haza védelme nem ezekből az értelmetlen momentumokból áll, hanem a valódi tettekből. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Novák Előd, a párt alelnöke az üggyel kapcsolatban akkor jó nyomozónak titulálta a Telex munkatársait, amiért nagy nehezen találtak egy ilyen jelenetet, majd hozzátette, ő nem látott semmiféle karlendítést, és eleve nem foglalkozik ilyenekkel, jól érzik magukat. Az országgyűlési képviselő szerint jogszabályilag is belefér a karlendítés, ugyanis az nem tilos hazánkban.

– Önkényuralmi jelképet elvileg tilos mutatni, valójában azt sem annyira, ha a Szabadság téri szovjet emlékművet nézzük. Ez valóban családi esemény, nézzük is meg a kisgyerekeket, ők nem lendítenek kart. A mi programunkban erre buzdítást nem lehetett látni. Ha sokáig marad, biztos talál még részeg embert is – tette hozzá Novák.

Szalai Kálmán, a Tett és Védelem Alapítvány elnöke egészen másképp látja a helyzetet, a zsidó vezető a Mandinernek elmondta, a hozzájuk eljutott felvételek alapján “ez egyértelműen egy garázda cselekmény, és kimeríti egyébként a XX. századi elnyomó rendszereknek az igazolását”, ami szerintük a Büntető Törvénykönyv alapján szankcionálható.

– Éppen ezért meg is tesszük a feljelentésünket a rendőrségen ennek kapcsán – mondta a súlyosan zsidóbérenc fideszes lapnak Szalai, aki szerint “nem egyedi, hogy a Mi Hazánk politikai formáció rendezvényén történt ez a nyíltan antiszemita incidens”, nem először fordul elő ilyen a párt eseményein.

Végzi a dolgát a kormány által pénzelt zsidó gárda… A képen Szalai Kálmán és Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára

– Régóta olyan hangot ütnek meg a Mi Hazánk politikusai, amely a zsidó közösség számára félelmet kelt, aggodalomra ad okot – tette hozzá a szervezet elnöke, majd úgy folytatta, hogy a párt politikusai “több alkalommal a náci frazeológiát használva próbálnak politikai előnyöket szerezni és szavazatot optimalizálni”.

A szervezet szerint a június 9-i választásokhoz közeledően ezen esetek száma megsokasodik, éppen ezért a “monitoring rendszerük különös figyelmet fordít a Mi Hazánk politikusainak a megnyilvánulásaira”.

Szalai Kálmán kifejtette, a Mi Hazánk parlamentbe kerülése óta tapasztalják, hogy a párt politikusai “bagatellizálják és nem ítélik el ezen történéseket, emiatt már volt, hogy feljelentették őket, az az ügy azonban még folyamatban van”.

– Ez a fajta náci frazeológia újra visszatüremkedik a focipályákról, ahonnan az utóbbi időben hál’ Istennek eltűnt nagyjából – jegyezte meg.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke csütörtök reggel az ATV-nek az esettel kapcsolatban médiamanipulációról beszélt, melynek célja a párt lejáratása.

Új telepesek: A magyarok helyére zsidók költöznek Bodrogkeresztúron

(Kuruc nyomán Szent Korona Rádió)