“És most maga egy ilyen ládán ül?!” – Csúnya büntetés vár a kocsiátalakító nagymenőre

Luxus autóra vágyott a férfi, ám ez csak kívülről sikerült neki – azt is szabálytalanul -, belülre már nem futotta. A végeredmény: kívül luxus, belül putri és hatalmas pénzbírság.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

„Hogy nyílik ez az ajtó? …Hol vannak az ülések? … És most maga egy ilyen ládán ül?!”

– megannyi kérdés és kreatív válasz hangzik el a Hajdú-Bihar megyei rendőrök videójában, amiben egy egészen egyedi Suzuki-modellt sikerült lekapcsolnia a járőröknek.

Azt senki nem mondhatja, hogy a kocsi tulajdonosa nem mert nagyot álmodni, a Suzuki ajtaja ugyanis a méregdrága sportautókat idéző módon nem oldalra, hanem felfelé nyílt. A kocsi tulajdonosa viszont már ezzel kiérdemelte a bírságot, ugyanis ez engedély nélküli átalakításnak minősül.

Ami viszont ennél is meredekebb volt, hogy a kocsiban egyetlen egy ülés sem volt – beleértve a vezetőülést is. A sofőr elmondása szerint kivette az ülőgarnitúrát, hogy bőrre cserélje a huzatokat, de az ezt elvállaló szolgáltató végül nem adta vissza neki a berendezést. Így ő jobb híján egy dobozféleségeken ül a kocsiban, amit elmondása szerint csak tankolni vitt – bár az nem világos, hogy minek tankolna meg egy olyan kocsit, amiben nem is lehet utazni.

Több, mint tízezren buktak meg a rendőrség ellenőrzéssorozatán

(Telex.hu nyomán Szent Korona Rádió)