Ezek az állatok is köztünk élnek: nyolc éven át erőszakolta kislányait az anyjuk segítségével

22 évet kért az ügyészség az “apára”, aki nevelt és saját lányát is szexuálisan kizsákmányolta 10 éves koruk óta, az “anyjuk” tudtával és segítségével.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Nyolc éven át erőszakoskodott a saját valamint élettársa előző kapcsolatból született kislányával egy volt tűzoltó. A kislány anyja semmit nem tett, amikor tudomására jutott a dolog, hanem aktív részese lett a brutális szexuális erőszaknak. A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség vádat emelt a szexuális erőszakot elkövető pár ellen.

A Központi Nyomozó Főügyészség által közölt vádirat szerint a negyvenes éveiben járó férfi a kiskorú sértettek ellenállását veréssel, vagy megöléssel fenyegetéssel megtörve, mindkét gyermeket nagyjából tíz éves koruk óta bántalmazta szexuálisan.

Az abúzus és a bántalmazás addig tartott, amíg a sértettek nagykorúvá váltak és elköltöztek otthonról. A férfi élettársa tudott a történtekről, azonban nem vetett véget az erőszaknak, hanem később, néhány alkalommal ő is részt vett a gyermekek szexuális cselekmények elvégzésére, illetve azok tűrésére kényszerítésében.

A gyermekek bántalmazásán túl a férfi az élettársát is rendszeresen verte, a nő több, csonttöréssel járó sérülést is elszenvedett az évekig tartó erőszak során. A férfi az eljárás kezdete óta letartóztatásban van, élettársa 4 hónap letartóztatást követően, bűnügyi felügyelet hatálya alatt áll.

A nő a nyomozás során részben beismerő vallomást tett, míg a férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését. A rendvédelmi dolgozó – aki az ügyészség korábbi közlése szerint tűzoltó volt – jogviszonya a nyomozás kezdeti szakaszában megszűnt.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség befejezte a nyomozást a többszörösen minősített nemi élet szabadságát sértő bűncselekmények, kiskorú veszélyeztetése, valamint a súlyos testi sértéssel és személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak miatt, és vádat emelt a Fővárosi Törvényszéken.

Az ügyészség 22 évet kért a volt tűzoltóra előkészítő ülésen történő beismerés esetére, míg a nőre 12 év fegyházbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá azt, hogy a bíróság mindkettőjüket végleges hatállyal tiltsa el bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy tevékenység végzésétől, amelynek keretében kiskorúakkal kerülnének kapcsolatba.

(24 nyomán Szent Korona Rádió)