Hatodik osztályos cigánylány késelte kis híján halálra osztálytársnőjét Bőnyön

Egy bőnyi általános iskolában késelte meg osztálytársnőjét egy hatodikos lány. Az áldozat életveszélyes állapotba került, de azóta sikerült stabilizálni állapotát. A fiatal korban elkövetett késes támadásból könnyen következtethetünk az elkövető faji hovatartozására és bizony helyesen: ismét cigány késelt (ki más csinálna ilyet hatodik osztályosan…). De sajnos a mai világban már a nem cigány gyermekek is olyan mértékű agresszivitást és antiszociális viselkedést mutatnak a közösségi médiának és a kütyümániának köszönhetően, hogy ez megmutatkozik társaikkal való viselkedésükben is.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

„Április 29-én 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint a bőnyi Szent István Általános Iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart”

– közölte a rendőrség.

Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Sajtótájékoztatót tartott a bőnyi késeléssel kapcsolatban. A tájékoztatón elmondták: hétfő reggel a bőnyi általános iskolában egy 12 éves kislány, egy másik lány osztálytársát hátba szúrta, egy 20 centiméter pengéjű késsel, melyet otthonról hozott és amelyet elrejtett az iskolai padjában.

Az első órát követő kicsengetés után az osztály nagy része elhagyta a tantermet. Ekkor fogta a kést, és az előtte ülő társa hátába mélyesztette. Ezek után a kést ki is rántotta, majd a földre dobta.

A sértett kislány életveszélyes sérüléseket szenvedett el. A helyszínről mentőhelikopter szállította a győri kórházba. Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára egy más témában tartott szolnoki sajtótájékoztatón azt mondta, a megszúrt lány állapotát stabilizálták az orvosok, túl van az életveszélyen.

Nagy Ágnes rendőr ezredes hozzátette, az elkövető kislány egy jó tanuló, csendes gyermek, a motivációját a büntetőeljárás keretében vizsgálják. Jelenleg is tart a bűnügyi szemle, a kutatás és a kihallgatások is. Az elkövetőt gyanúsítottként vonják felelősségre, kora ellenére is, törvényes képviselői jelenlétével.

A megszúrt kislány édesanyja is megszólalt: az iskolából, diákoktól származó információi szerint a hatodikos lány készült a támadásra, és több diák neve is szerepelt a “halállistáján”.

“Csak gyerek” – ezzel védik a Deák téri gyilkost

Több fiatalkorút állítottak elő az ausztráliai püspök megkéselése miatt

(Kuruc.info – nyomán Szent Korona Rádió)