Nem tudtuk mi hiányzik az életünkből – visszatér az ultraigénytelen Győzike-show

14 év után a TV2-n tér vissza az elfideszesedett Győzike show-ja. Miután megúszta a 36 millió forintos adócsalása miatt kiszabott börtönbüntetést, a tévében igénytelenkedne tovább a cigány celeb.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Úgy tűnik, tényleg nem véletlenül tűnt fel Gáspár „Győzike” Győző a kormány közösségimédiás reklámarcaként az utóbbi két évben: kiderült, hogy a kormány bulvártévéjében, a TV2-n indítja újra reality tévés karrierjét az ősztől.

2005-ben az RTL itthon akkor újítónak számító családi ordibálós realityje tette mainstream médiafigurává az addig a Romantic együttes révén csak énekelni nem tudó énekesként ismert Gáspár Győzőt, aki öt évig jelent meg szinte minden héten a csatornán a családjával együtt, ám az időközben főállású hírességé lett Gáspár 14 év után a konkurens TV2-n tér vissza a Győzike show-val.

A felvételek nyáron lesznek, az új évad, melynek részei naponta jelentkeznek, ősszel kerül adásba. Győző és Bea már le is szerződött, ám az még kérdéses, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd. Velük jelenleg is tárgyal a csatorna.

A show-nak a lényegét Gáspár Bea így foglalta össze:

„–Soha senki nem tudta, mi volt az igaz, mi nem. Ezt senki nem bírja utánunk csinálni… Bohócok voltunk egy olyan színpadon, ahol Győző volt a cirkuszigazgató.”

Gáspár feltűnése a Fidesz környékén kezdetben meglepetést keltett, pedig a párt propagandagépezetének egyszemélyi ura, Rogán Antal annak idején a Parlament helyett a Blikkben futott be politikai értelemben, amikor a lap hasábjain ismerte meg, hívta el randizni, csókolta meg először, majd vette feleségül Krumpli kutyával együtt Cecíliát, a teniszben erős egyetemistát. Rogán olyan mértékben a Blikk teremtménye, hogy az V. kerület polgármestereként hálája jeléül bronzszobrot állíttatott, ami egy Blikket áruló rikkancsot ábrázol.

Gáspár 2022-ben kezdett feltűnni fideszes eseményeken, az év őszén már ezt nyilatkozta:

„Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszerelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!”

2023 januárjában pedig felvételt nyert a pártba. Idén januárban, 50. születésnapján már Magyarország államfője és külügyminisztere köszöntötte levélben…

„Arról szól a Győzike-történet, hogy a stadionokat elcigányosítsa a Fidesz” – nyilatkozta a TV2-nek majd kirúgták a munkahelyéről

Zokon vette Győzike, hogy kicsúfolták a lelátón

(444-hu nyomán Szent Korona Rádió)