Pedofil fotós a magyar gyermekszépségversenyen

Undorító, milyen sűrűséggel érkeznek pedofilokról hírek. A jelenlegi büntetőrendszer nem bír elég elrettentő erővel, szigorúbb szabályozásra van szükség! 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az Átlátszó már korábban írt arról, hogy a Little Miss Hungary gyermekszépségverseny szervezőjét többen is feljelentették, mert külföldi fotózásokra, versenyekre invitált gyerekeket és szüleiket, előre elkérte az útiköltséget, majd az utazásokat lemondta, a pénzt pedig nem, vagy csak részben térítette vissza. Most arról számoltak be, hogy a gyermekszépségversenyen egy olyan fotós dolgozott, aki jelenleg pedofília miatt ül börtönben. Az nem tisztázott, hogy a verseny modelljeire irányultak-e a bűncselekmények.

A fotós az ítélet szerint 18 és 14 év alatti lányokat is rávett arra, hogy modellt álljanak neki. Eleinte ruhában szerepeltek a lányok a fotókon, majd később fehérneműs, bikinis, félmeztelen és meztelen felvételeket is készített róluk. Az is előfordult, hogy szexuális cselekmény végzésére bírta rá a lányokat, mindezekről fényképeket és videófelvételeket készített. A fotóst a pedofil adatbázisban találták meg, bár nem a valódi neve alatt.

A Little Miss Hungary Facebook oldala bizonyítja, hogy a fotós többször is dolgozott a rendezvény stábtagjaként.

„Mivel korábban több fotóstól is azt a visszajelzést kaptam, hogy nagyon szép a kislányom, úgy voltam vele, hogy benevezem erre az online versenyre. A nevezést követően elmentünk egy fotózásra, ahol rengeteg szülő és gyermek volt. Ott volt Kiszel Tünde és Donatella is, utóbbi megmutatta a gyermekeknek, hogy hogyan kell a kifutón mozogni. A fotózás helyszínén volt sminkes és fodrász is, akiknek külön  fizetni kellett. A fotós P. K. volt, akiről nemrég tudtam meg, hogy börtönben ül pedofília miatt, ami nagyon meglepett, mert a fotózás alkalmával nem vettem észre semmi furcsaságot abban, ahogyan a gyermekekkel viselkedett. Kedves volt, értett a gyermekek nyelvén és nagyon szép képeket készített” – mondta a lapnak egy nő, akinek a kislányát is fotózta a szóban forgó pedofil férfi.

A szervező az ügy kapcsán nem nyilatkozott, és nem reagált az érintett személyek megkeresésére sem. A bírósági vádirat szerint Bartolovics Ildikót üzletszerűen elkövetett csalással vádolják, az ügyet az Érdi Járásbíróság tárgyalja.

11 éves kisfiút erőszakolt meg a többszörösen elítélt pedofil

Milyen meglepő! Újabb buzeráns pedofilt fogtak

(RTL nyomán Szent Korona Rádió)