Orosz rulett közben agyonlőtte magát a nagyatádi fiatal

Orosz rulett közben otthon fejbe lőtte magát egy nagyatádi fiú, írja a sonline.hu. A lap úgy tudja, a játék egy internetes chatszobában zajlott, és a fiatal édesanyja fedezte fel, mi történt, amikor benyitott gyermeke szobájába.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A nagyatádi iskola honlapja, a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma és közösségi oldala napok óta egy elsötétített megemlékezést tartalmaz a fiatalról.

A sonline.hu érdeklődött a rendőrségnél a történtekről, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt a választ adta, hogy a haláleset körülményeit a nagyatádi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A lap úgy tudja,

a rendőrséghez is érkeztek hasonló információk az orosz rulett játékról.

A fiatal édesapja vadász, a férfi engedélyei és az otthoni fegyvertartás körülményei pedig szabályosak voltak, de azt még vizsgálják, hogy a fiú hogyan kaparinthatta meg a fegyverszekrény kulcsát, írja a helyi lap.

(24 nyomán Szent Korona Rádió)

A valóság már nem elég jó? – A metaverzumban is várhatjuk az újévet