Felrobbantották egy Moszkvában tartózkodó, volt ukrán hírszerzőtiszt autóját

Egy 2014 óta az oroszokkal együttműködő, kiugrott ukrán hírszerzőtiszt terepjárója robbant fel Moszkvában. Néhányan egy földalatti gázcső kitörését okolják, de valljuk be, sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy merényletről van szó. A sérült Vaszil Prozorovot lábsérüléssel szállították korházba.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Felrobbant az Ukrán Biztonsági Szolgálat egykori tisztjének Vaszil Prozorovnak a terepjárója Moszkvában – írják az ukrán források, melyeket a Mandiner szemlézett. Az SZBU korábbi munkatársára árulóként tekintenek hazájában, miután évekkel ezelőtt Oroszországba költözött, illetve már korábban is, 2014 óta együttműködött az orosz biztonsági szolgálatokkal, bizalmas információkkal szolgált számukra.

Kép: Twitter/X

A Toyota Land Cruiser Prado akkor robbant fel, amikor a sofőr elfordította a kulcsot a gyújtáskapcsolóban. Prozorovot lábsérüléssel szállították kórházba.

A feltételezések szerint egy pokolgép robbanhatott az autóban, de olyan vélemények is napvilágot láttak, hogy egy föld alatti gázcső kitörése okozta a detonációt. Az esetet mindenesetre vizsgálják a hatóságok.

Fogyatékos nőkkel házasodnak az ukrán férfiak, hogy ne kelljen a frontra menni

Tagadják az ukránok, hogy ők intéztek dróntámadást az atomerőmű ellen

(Kuruc.info – nyomán Szent Korona Rádió)