Néger “zugtáltos” ölte meg a családját, amiért nem következett be az általa várt apokalipszis

Egy Amerikában élő néger “auratisztító” nő szúrta szíven a férjét, majd kidobta gyermekeit egy száguldó autóból, amivel később egy fának hajtott. A saját családja lemészárlásának oka, hogy apokalipszisre számított a hétfői napfogyatkozás miatt, ami nem történt meg. Az elmebeteg nő ámokfutását csak a nagyobbik lánya élte túl, élettársa, nyolc hónapos babája és ő maga is megalt. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Megölte az élettársát, kidobta a gyerekeit egy száguldó autóból, majd saját magával is végzett egy asztrológiával foglalkozó amerikai nő, aki a hétfőn bekövetkezett – Észak-Amerika területéről látható – napfogyatkozástól “zavarodott meg” – írta szerdai számában a Los Angeles Times című amerikai napilap.

Észak-Amerikában nagy látványosság volt hétfőn a napfogyatkozás, amelyet több millió ember követett figyelemmel. Az “influenszerként” Danielle Ayoka néven ismert “csillagjós” az égi jelenség előtti héten az apokalipszis közeledtére figyelmeztetett.

Az X közösségi portálon azt írta, a napfogyatkozás a “spirituális hadviselés megtestesülése”, és homályos szavakkal arra intett mindenkit, hogy a világ hamarosan gyökeresen megváltozik, és itt az idő, hogy az emberek “a helyes oldalra álljanak”.

A rendőrök a nő 29 éves barátját a közös lakásukban találták meg holtan. A lap értesülése szerint a férfit egy késsel szíven szúrták. A nő a két gyerekét – egy kilencéves és egy nyolchónapos kislányt – a gyilkosság után hétfőn kora reggel autóba rakta, és elhajtott velük. Egy autópályán haladtak, amikor a két gyereket az anyjuk kilökte a járműből. A csecsemő meghalt, az idősebb kislány túlélte a zuhanást. A nő ezután autójával nagy sebességgel egy fának rohant.

Az “asztrológus-influenszer” saját magát “isteni gyógyítóként” hirdette, “auratisztítással” és horoszkópkészítéssel foglalkozott.

Szórakozásból ütik ismeretlen nők arcát az utcán a négerek New Yorkaban (+videó)

Újabb zugtáltos csalók: 21 kuruzslót ítéltek felfüggesztett fogházbüntetésre Nógrád vármegyében

(Kuruc.info – nyomán Szent Korona Rádió)