Milyen meglepő! Újabb buzeráns pedofilt fogtak

“Aki pedig megbotránkoztat egyet e kicsik közül, akik hisznek bennem: jobb volna annak, ha malomkövet kötnének a nyakára és a tengerbe vetnék.” (Mt 18,6) Bács-Kiskun vármegyében fogtak ezúttal egy buzeráns pedofilt. A férfi az egyházat használta fel, hogy gyermekek közelébe férkőzzön. Ideje lenne végre szigorúbb ellenőrzéseknek. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Vádat emelt a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség egy volt hitkoktató ellen, aki a hittancsoportjába, illetve általa vezetett más, ifjúsági közösségbe járó fiúkkal szexuális kapcsolatot folytatott. A férfi a Bács-Kiskun megyei szolgálata során aktívan bekapcsolódott az egyház ifjúsági közösségi életébe, több csoport szervezője volt, fiúgyerekek rendszeres látogatói voltak a plébánián kialakított közösségi térnek. A férfi hittant tanított, a szertartásokon neki segítő fiúknak pénzt, ételt, ajándékokat adott azért, hogy látogassák a plébániát. A férfi egy közösségi oldalon levelezett a fiúkkal, ezekben becézgette őket, és sürgette, hogy találkozzanak.

A vádirat szerint a férfi három éven át, 2019 és 2022 között négy kiskorúval – ketten közülük 14 év alattiak voltak – folytatott szexuális tevékenységet, a kiszolgáltatott helyzetben lévő, a befolyása alatt álló fiúk ezt zavarukban eltűrték.

Az egyházi szolgálat alól azóta már felmentett férfit őrizetbe vették, letartóztatásban van, az ügyészség többrendbeli hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaéléssel vádolja. Börtönbüntetést javasolnak vele szemben azzal, hogy feltételes kedvezménnyel nem szabadulhat. Az ügyészség szerint a férfit a végleges hatállyal el kell tiltani minden olyan foglalkozástól, amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását vagy gyógykezelését végzi, illetve kiskorúval egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll.

Gyermekpornográfia miatt emeltek vádat egy miskolci pedofil ellen

Pakisztáni pedofil (?) zaklatott egy 12 éves kislányt Hajdúszoboszlón

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)