Shakespeare forog a sírjában: Pókember és egy csúnya néger nő az új Rómeó és Júlia

Újabb klasszikust ért utól a woke-ideológia, most Shakespeare művét fogják saját gusztusukhoz formálni a minden témát ízléstelenségük szerint kiforgató, négerekkel és mindenféle deviánssal megtöltő színészek és rendezők. Akinek pedig ez nem tetszik, az nem halad eléggé a korral.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Már korábban nyilvánosságra hozták, hogy Tom Hollanddal, a Pókember-filmek sztárjával debütál Londonban Shakespeare Rómeó és Júlia című drámájának új West End-i produkciója.

A Jamie Lloyd által rendezett darab Júlia szerepére eddig csak találgatások voltak, egy hete azonban hivatalossá vált, hogy a hősnőt Francesca Amewudah-Rivers fogja játszani. A színésznő korábban néhány rövidfilmben, valamint a BBC egyik sorozatának két évadában szerepelt, de rendelkezik színpadi tapasztalattal is.

Francesca Amewudah-Rivers/Júlia Capulet

A felháborodást ellenzők szerint nincs gond azzal, hogy Hollywood vagy a Broadway kényszeresen préseli bele a sokszínűséget egy-egy filmbe vagy darabba, mivel nem gondolják, hogy a szépirodalmi mű elsősorban a középkori itáliai történelemre és kultúrára összpontosítana, ugyanis a történet Veronából kiragadva is működik.

Homokos lett Nagy Sándor a Netflix új sorozatában

Néger játssza majd az őshonos svédet egy történelmi filmben

(Vasárnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)