Szórakozásból ütik ismeretlen nők arcát az utcán a négerek New Yorkaban (+videó)

Vélhetően egymástól független esetekről számoltak be amerikai médiumok, miszerint az alattomos négereknek új hobbija lett New Yorkban. A négerbűnözés ezen formája szerint a fekete bűnözők, miközben ismeretlen nők mellett sétálnak el az utcán, teljesen váratlanul arcon ütik őket.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Eltérő kultúrák eltérő módon szórakoznak. Ez a New Yorkban élő férfi például abban lelte örömét, hogy gyanútlan nőket ütött arcon a nyílt utcán. Nem akarta őket se kirabolni, se megerőszakolni, egyszerűen csak jól arcon vágta őket, majd elsétált – derül ki CBS News cikkéből.

Áldozata, egy alig 24 éves nő arról beszélt, a férfi egyszerűen csak annyit mondott neki, “elnézést”, mire ő megállt, és már arcon is ütötték. Arca feldagadt, elmondása szerint “rettenetesen fáj”.

A rendőrség elfogott egy férfit, a 40 éves Skiboky Stora-t, akit decemberben egyszer már bevittek két nő megtámadásáért, illetve korábban is volt dolga a rendőrséggel. Ennek ellenére valahogy mindig kiengedték, így ott folytathatta a gyanútlan járókelők megtámadását, ahol abbahagyta.

Nem egy elkövetőt keresnek

Az eset napvilágra kerülését követően nők egész sora jelentkezett a rendőrségen, akik szintén beszámoltak arról, hogyan vágta őket arcon egy ismeretlen a nyílt utcán, minden előzmény nélkül. Mivel New Yorkról beszélünk, ezért a derék, liberális nők ódzkodtak attól, hogy részletes leírást adjanak a támadóról, azaz származásukat nem igazán akarták elárulni, elvégre “miért is fontos ez most”?

“Nem tudtam, mégis mit kéne tegyek. Olyan volt, mint egy zombi. Csak sétált felém, hirtelen megütött, majd sétált tovább, mintha semmi sem történt volna” – mesélte az egyik áldozat.

A rendőrség a panaszok alapján arra a következtetésre jutott, hogy nem egy, de még csak nem is két támadót keresnek, hanem számos, egymástól teljesen független esetet kell kivizsgálniuk. Vagyis, New Yorkban a négerek között az új hobbi nőket ököllel arcon vágni a nyílt utcán, majd elsétálni.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)