A vér nem válik vízzé: nemi erőszak miatt tartóztatták le a néger profi focistát

Ahogy az állati ösztöneik szerint élő afrikai migránsoknál láthatjuk, hogy rendszeresen erőszakolnak védtelen nőket, lányokat főleg csoportosan, úgy most egy profi brazil néger focistánál ugyanez a helyzet áll fent. 2013-ban öt szintén agresszív bűnöző társával erőszakoltak meg egy nőt olaszországban, amiért Robinhot 9 év börtönbüntetésre ítélték.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Letartóztatták a brazil hatóságok santosi otthonában az egykori néger válogatott focistát, Robinhót, hogy letöltse azt a kilencéves börtönbüntetést, amit Olaszországban kapott nemi erőszakért. A most negyvenéves sportoló még 2013. januárjában erőszakolt meg öt társával egy 22 éves albán nőt. Az ügyben két éve született jogerős ítélet Olaszországban, de félő volt, hogy a szülővárosában élő Robinho megússza, ezért az olasz hatóságok kérvényezték, hogy hazájában töltse a büntetést: Miután ezt szerdán egy brazil bíróság helyben hagyta, másnap pedig a Legfelsőbb Bíróság is visszautasította a fellebbezési kérelmét, letartóztatták Robinhót.

Bécs: 12 éves kislányt erőszakolt meg hónapokon át egy multikulti banda – A mainstream média cenzúrázza az elkövető származását

Németország: migránsok csoportosan erőszakoltak meg egy 15 évest lányt, egy katolikus rendezvényen

(444 nyomán Szent Korona Rádió)