Ez a cigány gyilkolt Józsefvárosban

Továbbra is tart a hajtóvadászat a szerdán reggel gyilkoló józsefvárosi gyanúsított ellen. A rendőrség nyilvánosságra hozta a 30 éves, nyíregyházi születésű cigány férfi személyazonosságát, és kérik a lakosság segítségét az ügyben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Hajtóvadászatot indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya egy férfi ellen, aki szerda reggel meggyilkolhatott egy másik férfit egy VIII. kerületi, Korányi Sándor utcai lakásban.

Szerda reggel érkezett a bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, hogy Józsefvárosban megöltek egy férfit. A kiérkező rendőrség megtalálta a holttestet, az elkövető viszont elmenekült. A hatóságok hajtóvadászatot indítottak az elfogására.

Megöltek egy férfit a VIII. kerületben, egy Korányi Sándor utcai lakásban, az elkövető után hajtóvadászatot indított a rendőrség – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a police.hu oldalon.

A közlemény szerint 7 óra 42 perckor érkezett a bejelentés, hogy Józsefvárosban megöltek egy férfit. A rendőrök a helyszínen megtalálták az áldozat holttestét.

Jelenleg tart a szemle, a férfi halálát idegenkezűség okozta

– írták.

A BRFK emberölés gyanúja miatt indított nyomozást – áll a közleményben.

A rendőrség most újabb részleteket közölt a keresett gyanúsított személyazonosságával kapcsolatban.

scrnli 2024- 03- 20- 13-50-02.png

Fotó: police.hu

A KÖRÖZÖTT SZEMÉLY BARKÓ FERENC, 30 ÉVES, NYÍREGYHÁZI SZÜLETÉSŰ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR.

A rendőrség azt kéri, „ha valaki felismeri, vagy információval rendelkezik a keresett személy tartózkodási helyéről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon”.

A cigányok ismét Kerepesen alkottak: rendőrökkel dulakodott a putri a menekülés után (videó)

(Index.hu nyomán Szent Korona Rádió)