Elítélték a ferencvárosi BLM-szobor ledöntőjét

Ismét bebizonyosodott, hogy a valóságban mindig azok a hazafiak járnak pórul, akik – a kormánnyal ellentétben – komolyan veszik a fellépést a woke és LMBTQ-ideológia ellen.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Emlékezetes, három évvel ezelőtt Incze Béla, a Légió Hungária vezetőségi tagja markánsan fejezte ki véleményét a ferencvárosi ún. BLM-szobor ellen: ledöntötte azt. Már maga az is elképesztő, hogy eddig képes húzódni ez az ügy, holott Incze nem tagadta, beismerte és megindokolta tettét.

Ma elsőfokú tárgyalás zajlott. A csoportos garázdaság tényállását nem sikerült bizonyítaniuk, így az elsőrendű vádlottat – Incze Bélát – 200 óra közmunkavégzésre, illetve 280 ezer forint pénzbüntetésre ítélték.

Mivel a vádhatóság téves besorolás miatt megfellebbezte az ítéletet, illetve Incze Béla három nap gondolkozási időt kért az elfogadás tekintetében, az ügy másodfokon folytatódik.

Mit is lehetne hozzáfűzni a fentiekhez? Azt, amit már eddig is ezerszer elismételtünk: a Fidesz rendszerében a keresztény és nemzeti szólamok nem mások, mint üres PR-fogások, s az ilyen esetek ezt rendre bizonyítják.

Pontot tettek a felforgató BLM szobor történetének végére (+videó és közlemény)

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió)