Szabadkőműves páholyt vezet a Fidesz egyik fő ideológusa?

Az nem kérdés, hogy a szabadkőművesek weboldalán található adatok alapján a Napraforgó páholyt pénzzel támogatja a Fidesz, de még az sem kizárható, hogy Schmidt Mária vezeti az említett, kétségtelenül káros összeesküvő szervezetet. Novák Előd a parlamentben kérdezte fel erről a kormánypártot, ahonnan természetesen csak tagadás, terelés és hazudozás érkezett válaszként.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Megdöbbentő módon szabadkőműves páholyt támogat a Fidesz-kormány az adófizetők pénzéből. A Napraforgó páholy a Nemzeti Együttműködési Alapból is pénzt kap arra, hogy átláthatatlan, titkos működését tudja finanszírozni. A napraforgopaholy.hu főoldalának alján a „Támogatóink” rovatban most is látható a Bethlen Gábor Alap és a Nemzeti Együttműködési Alap logója – hívta fel a figyelmet Novák Előd.

A Mi Hazánk alelnöke szerint a sötét múltú szabadkőművességet inkább L. Simon László leváltásához hasonlóan kellene kiszorítani a magyar közéletből. A nemzetbiztonsági kockázatot jelentő páholyok a jelek szerint mégis olyan befolyást szereztek a kormányzatban, ami nemzetközi viszonylatban is kirívó szégyen. A Vatikán épp néhány hónapja adta ki állásfoglalását, miszerint súlyos bűn szabadkőművesnek lenni. Szakács Árpád kiadásában dr. Raffay Ernő levéltári források alapján mintegy 10 kötetben mutatta be, hogy Magyarország trianoni szétdarabolásában első számú felelősségük van a szabadkőműveseknek. A legsötétebb múltú szervezet szélsőséges francia közreműködéssel hozta létre a Napraforgó páholyt, amelyet már a magyar kulturális igazgatás is finanszíroz. A nemzetközi szabadkőművesség most a globális világrend kialakulásáért tevékenykedik, mások mellett a migrációt népszerűsíti.

Igaz-e, hogy Schmidt Mária (a Fidesz egyik fő ideológusa) a Napraforgó páholy vezetője? Ha nem, akkor ki ennek a kormányzat által támogatott szabadkőműves páholynak a képviselője? Milyen jogi személy áll a Napraforgó páholy mögött? A címükre bejegyzett Magyarországi Nagyoriens Jászi Oszkár Páholy Egyesület mennyi állami támogatást kapott? – tette fel a kérdéseket Novák Előd.

Orbán Viktor tavaly Novák Előd egy írásbeli kérdésére nem is tagadta, hogy ő a világuralmi háttérszervezetek négyfős magyar delegációjának egyik tagja volt még a Liberális Internacionálé alelnökeként, de számos kérdést megválaszolatlanul hagyott a kormányfő akkor. Most Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója válaszolt, a nemzetközi szervezetekben való magyar kormányzati részvétel kapcsán úgy fogalmazott:

Magyarország számára a szélsőjobboldal, aminek Ön is képviselője, még sosem tudott olyan külpolitikát biztosítani, ami az ország fennmaradását szolgálta volna. Mi azon is dolgozunk, hogy ez így legyen továbbra is, Önök ne jussanak hatalmi pozícióba.


(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)