Feleségül vette párját az aberrált ausztrál külügyminiszter asszony

Az agresszív LMBTQP-lobbisták által kiharcolt többletjogoknak megfelelően összeházasodott a deviáns ausztrál külügyminiszter, szintén aberrált párjával. Házasságuk nem csak a házasság szentségének meggyalázását, de még a multikulturalizmust is elősegíti.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Penny Wong Ausztrália aberrált külügyminisztere a szülővárosában, Adelaide-ben tartotta szombaton az esküvőjét. Felesége, Sophie Allouache hagyományos, fehér menyasszonyi ruhát viselt, a maláj-kínai édesapa és ausztrál édesanya gyermekeként született Wong pedig a kínai hagyományoknak megfelelően piros ruhában állt az oltár elé a multikulturalizmust, valamint a házasság intézményének megcsúfolását és megszentségtelenítését egy levegővétellel népszerűsítve.

„Nagyon örülünk, hogy családunk és barátaink közül oly sokan osztozhattak velünk ezen a különleges napon”

– tudatta a külügyminiszter az esküvő kapcsán kiadott nyilatkozatában.

Wong és Allouache 2006-ban ismerkedtek meg, a párnak a biológia törvényeit meghazudtolva már két lánya is született – a 13 éves Alexandra és a 9 éves Hannah.

Az esküvőn jelen volt, az LMBTQP-lobbi támogatását ezzel kifejezve, többek között Anthony Albanese miniszterelnök, Mark Butler egészségügyi miniszter és Jay Weatherill volt dél-afrikai miniszterelnök is. A magánéletét illetően erősen zárkózott külügyminiszter korábban nem tudatta a nyilvánossággal, hogy mikorra tervezik a “szertartást”, de amikor a degenerációjukat kell világgá kürtölni, az már nem volt akkora titok.

Wong 2010-ben még pártja álláspontját képviselte és kijelentette, hogy tiszteletben tartja, hogy a házasság kizárólag egy férfi és egy nő közötti intézmény, de a jelek szerint azóta ezzel szembefordult.

2017-ben Wong a kamerák előtt sírta el magát, amikor kiderült az ausztrál nép züllését mutató népszavazás eredménye, amelyben az egyenlő házasság bevezetése mellett döntöttek és ezzel együtt az is egyértelművé vált, hogy házasságot köthet szintén aberrált párjával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Penny Wong (@senatorpennywong) által megosztott bejegyzés

Hiába az egyház ellenállása, Lichtenstein is behódolt az LMBTQP-lobbinak buzi házasság ügyben

Nem lehet buzivá nevelni? A jenki fiatalok negyede már LMBTQP-személy

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)