Modern abszurd: az “n” betűs szó, amit nem ejthetsz ki…

A négerimádó liberálisok sem mondhatják már ki az “n” betűs szót, mert jaj lesz nekik. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

„Kellemetlen, hogy valaki azért nem énekelheti az n-betűs szót, mert nem afroamerikai, akkor se, ha jó szándékkal van ott egy koncerten”

– mondta a hétvégén felháborodva a magyar származású amerikai modell, Zita Vass több Instagram-posztban is, amiket a TMZ vett észre.

Vass szerint az a bizonyos n-betűs szó (nigger) igazából nem is sértő, inkább kedveskedő kifejezés. Ezért is akadt ki rajta különösen, hogy ezt nem rappelheti vagy énekelheti akkor, amikor fizet is azért, hogy ott lehessen egy afroamerikai előadó koncertjén. Érvelése szerint, ha valaki szereti egy afroamerikai előadó zenéjét és jó szándékkal megy el a koncertjére, akkor egész egyszerűen nem lehet rasszista.

Kendrick Lamar egyik fehér bőrű rajongója pár évvel ezelőtt még rosszabbul járt. Őt ugyanis Kendrick felhívta a színpadra egy alabamai koncerten, de a lány pechjére pont a M.A.A.D. City című számban kellett kisegítenie a rappert, aminek a szövege viszont tele van a “nigga” kifejezéssel. A rajongó pedig tökéletesen tudta a dalszöveget. Ez viszont mégis kellemetlen helyzetet szült, mert többször is kimondta, így a rapper megállította, majd megkérte, hogy próbálja meg újra, de ezúttal cenzúrázza magát akkor, amikor az ominózus szó jönne.

Elképesztő helyzetek alakulnak ki a modern világban. Niggerimádat a csúcsra járatva, de még az is csak öncenzúrázva…

Médiavadász: Sátánizmus és elmeprogramozás a videoklipekben

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)