Bizonyítékok: Így vadászik fiatal fiúcskákra a “gyermekvédő” Lakatos Márk buzeráns

Egy fiatalember kereste fel a Bors szerkesztőségét. Nevét, telefonszámát, elérhetőségét is megadta, dokumentált formában. Írásba adta, ha bárki kételkedik állításában, kiáll a nyilvánosság elé és akár egy perben bizonyítja, hogy igazat mond. Bizonyítékokat is hozott – erről írt a Bors. Mint már megírtuk, a “pedofília” ellen tüntető influenszer köcsögöknek kuss a neve pedofília ügyében.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

– Elmondta, hogy a felháborodás miatt fordul a nyilvánossághoz. Elege van abból a hazugságból és álszentségből, amikor olyan emberek beszélnek a gyermekvédelemről, akiket szerinte „messzire kellene kergetni még a téma közeléből is”. A saját példáját hozta fel. Részletesen elmesélte, hogyan ismerkedett meg Lakatos Márkkal, a neves influenszerrel, még kiskorú fiúként – folytatódik a cikk.

Elmondja, hogyan kérte el Lakatos a telefonszámát, hogy aztán nyomban beindulhasson a ravaszul kitalált „befűzés”, rábeszélés, „nyomásgyakorlás”.

„16-17 éves koromban a szüleim néha a hétvégén, egyszer-egyszer megengedték, hogy elmenjek késő estig szórakozni. Persze pesti Belváros és a felkapott bulihelyek. Aztán az egyik helyen Lakatos, mondjuk így, kinézett magának, »rám nyomult«. Beszélgetni, lépésről lépésre barátkozni kezdett. Csak később jöttem rá, hogy szexuálisan próbál beetetni. Nekem ő egy híresség volt, egy celeb, és persze egy 16 éves fiúnak ez még tetszik is. Ráadásul eleinte nem fogtam gyanút. Aztán néhány célratörő üzenet után már persze kapcsoltam.”

– Nyilvánvaló lett, hogy Lakatos Márk kiskorú fiút akar magának. Az sem zavarta, hogy az illető tudtára adta, hogy kizárólag a lányokhoz vonzódik. Lakatos megjátszotta az esélyt, hátha sikerül a gyereket átcsalogatni. A bemutatott bizonyítékok alapján lépésről lépésre haladt, rutinos trükkökkel próbálkozott, hátha mégis átmegy a „másik térfélre” a gyanútlan kiskorú – írják.

– Amikor a fiú rájött, hogy mire is próbálja rábeszélni, mindent elmondott otthon a szüleinek. Akik nagyon felháborodtak, és azt javasolták, hogy a népszerű influenszer minden egyes üzenetét mentse el, rögzítse, legyen rá bizonyíték hogyan is próbálkozik Lakatos Márk kiskorú fiúk behálózásával. Még azután is, hogy a fiúk egyértelműen kinyilvánítják, hogy kizárólag a lányokhoz vonzódnak. Lakatos Márk üzeneteiben jól láthatók a beetető módszerek, a rutinos, lassú, lépésről lépésre történő „becsalogató” módszer. Szívósan próbálkozik az átneveléssel – állítja a Bors.

A bemutatott bizonyítékok alapján lépésről lépésre haladt, rutinos trükkökkel próbálkozott, hátha mégis átmegy a „másik térfélre” a gyanútlan kiskorú.

Lakatos Márk üzeneteiben jól láthatók a beetető módszerek, a rutinos, lassú, lépésről lépésre történő „becsalogató” módszer.  Szívósan próbálkozik az átneveléssel.

Hiába jelentette ki a kiskorú fiú, hogy az identitásán nem tud és nem is akar változtatni, csak a lányok vonzzák, Lakatos még hosszú ideig nem adta fel…

A Borsnak nyilatkozó szerint Lakatos Márk több más kiskorú barátjánál is hasonló módszerekkel próbálkozott. Nagyon kedvelte a fiatal sportolókat, különös tekintettel a vízilabdásokra. Akik aztán csúnyán elhajtották. De ők is őrzik telefonjukban a „beetetés” bizonyítékait.

Lakatos Márk az InStyle magazinban így panaszkodott a hatályos törvényekre, amiket nyilvánvalóan megszeg:

 2023. augusztus 11.

„Jelen pillanatban van egy törvény, ami arról szól, hogy 18 éves korig tilos a gyerekeknek megmutatni, hogy másként is lehet szeretni, élni, és tilos erről őket felvilágosítani, ami szerintem egy alapvető probléma, mert attól nem válik senki meleggé, és nem történik vele semmi, hogy a világot megismeri.”

Így hazudik Lakatos Márk:

 Válasz Online, 2023. 12. 12. 

„Én aztán senkinek sem mondtam soha, hogy legyen meleg. Ahogy arra sem kértem senkit, hogy a szexuális orientációmat értékelje vagy bármire átneveljen.”

(Szent Korona Rádió)

Gyermekvédelem és pedofília kérdésében a baloldalnak hallgass a neve

Alapvető emberi jog a pedofília?

A HVIM “mindenki” pedofíliáját üldözi

Gyurcsányné gyermekvédelme a homokosoknak adná a gyerekeket

Hányinger: Lakatos Márk szivárványszínű szoknyában, menyasszonynak öltözve vonaglott Budapesten