Ideges lett, ezért majdnem megölte barátját a migráns (videó)

Szír bevándorló akarta halálra késelni barátját, amiért az megkérdezte tőle, mikor kapja vissza az aznap kölcsönkért 25.000 Ft-ját.

A többszörösen büntetett előéletű szír férfi 2022. február 10-én, délelőtt a Keleti Pályaudvarnál találkozott régi ismerősével, egy másik szír férfival, akitől kölcsön kért 25.000 forintot azzal, hogy még este visszaadja.

Ismerőse kora este érdeklődött, hogy mikor és hol kapja vissza a pénzt. A férfi egy zuglói benzinkúthoz hívta a férfit, ahol csak annyit közölt, hogy nem adja vissza a pénzt, aztán egy nővel beszállt egy taxiba. Ismerőse próbálta feltartóztatni, ami durva veszekedéshez vezetett. A férfi kiszállt, és intett ismerősének, hogy kövesse, akkor odaadja a pénzt.

Néhány lépés után azonban a férfi hirtelen visszafordult, megragadta és a kerítéshez szorította barátját, majd egy éles eszközzel mellkason szúrta.

A férfiak tovább verekedtek, miközben az áldozat próbálta eltolni és távol tartani a támadót. Ekkor odaszaladt a nő, hátulról lefogta az áldozatot, a másik férfi pedig többször is megszúrta. A támadók visszamentek a taxihoz, megpróbálták elhagyni a helyszínt, a megszurkált férfinak azonban még volt annyi ereje, hogy a kocsi elé álljon, és a szélvédőn keresztül megmutatta a sérüléseit.

A taxis ennek ellenére segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A megszúrt férfi telefonon kért segítséget egy ismerősétől, aki kórházba vitte. Csak a szerencsének, és folyamatos védekezésének köszönhető, hogy nem sérült meg életveszélyesen. A főügyészség a szurkáló, a társa és a taxis ellen is vádat emelt. A támadóval és társával szemben fegyház-, illetve börtönbüntetés, a taxisofőrrel szemben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását javasolta.

 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Megverte a főorvost a migráns, nem lehet büntetni

“A brutális mindennapi erőszak bizonyítéka” – Arab illegális bevándorlók késeltek ukrán migránsokat Németországban

Migránsokból álló banda verte meg a német fiatalokat

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)