Kábelruha az új cigány népviselet

Saját magát kötötte gúzsba a kábeltolvaj cigány srác. Magára csavarta a lopott árut, úgy lófrált az úton. Azt hitte senkinek nem lesz feltűnő a különleges öltözéke…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy szokatlan lopási módszerrel bukott le egy 23 éves kiskunlacházi férfi, akit a ráckevei rendőrök fogtak el a minap. A helyszín egy csendes, álmos városrész, ahol az éjszakai nyugalmát egy betörés zavarta meg. A gyanúsított, aki a szomszédos településről származik, éjjel törte be egy ház ablakát. A tettes „öltözékével” kitűnt: a lopott kábeleket magára tekerve próbált elmenekülni.

A rendőrségi beszámoló szerint a férfi betörés közben több elektronikai kábelt is összegyűjtött, és ezeket ötletes módon magára csavarta, mint valami sálat. Ez a furcsa „kábelöltözet” azonban hamar a bukását okozta.

„A lopott tárgyakat nem táskában vagy más hordozóban vitte, hanem testére tekerte őket. Ez volt a végzete, mert így könnyen észrevettük,” mondta egy helyi rendőr.

A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, ahol a kábelekkel teletűzdelt férfit megbilincselték. Ironikus módon a vezetékek olyannyira körbetekerték, hogy a rendőröknek alig volt szükségük a bilincsre.

A tettest azonnal őrizetbe vették, és lopás vádjával indult ellene eljárás. A rendőrség közleményében kiemelte, hogy bár a módszer rendkívül szokatlan volt, a bűncselekmény súlyát ez nem csökkenti.

Cigány leleményesség – bújócskáztak a rendőrökkel

(Szent Korona Rádió)