Hatvanötezer vendégmunkást hozna idén hazánkba a kormány

A kormány fehér, keresztény munkaerőt hozna be az országba, akiket könnyen be lehet tanítani. Az, hogy ilyen feltételekkel ugyanennyit itthon is találnának, már kevésbé érdekli őket.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Közzétette a kormány a vendégmunkások alkalmazásának részletszabályait. A munkavállalási célból kiadható tartózkodási engedélyek számát 65 ezerben maximálták – írta meg a hvg.hu.

A jogszabály alapján vendégmunkások 15 harmadik országnak számító államból érkezhetnek. Ezek: Belarusz, Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Fülöp-szigetek, Indonézia, Kazahsztán, Mongólia, Montenegró, Vietnám, Oroszország, Brazilia, Grúzia, Kirgizsztán, Venezuela és Kolumbia.

Február elején a 444.hu megírta, hogy a kormány „kulturálisan közelálló”, „ könnyen integrálható”, fehér, keresztény munkásokat látna szívesen az országban. A fenti lista alátámasztja ezt az értesülésüket.

A kormány meghatározta azokat a szakmákat is, amikben nem dolgozhat vendégmunkás. A lista elég hosszú, szerepel rajta többek között a tanár, a piaci árus, a kubikos, a villamosvezető és a metróvezető is. Az autóbusz-vezető ugyanakkor nem.

Ez annak fényében nem meglepő, hogy a BKK egyik alvállalkozója, az ArrivaBus már tavaly ősszel bejelentette, filippínó buszsofőröket akar alkalmazni Budapesten. Bár januárban kellett volna munkába állniuk, egyelőre még nem kezdtek el dolgozni.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Indiai vendégmunkások laknak a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában

“Nem leszünk bevándorlóország” – 16 ezer vietnámi és 10 ezer fülöp-szigeteki vendégmunkás van most Magyarországon

(444.hu nyomán Szent Korona Rádió)