„Bazmeg, valahol laknom kell!” – beköltözött a fideszes polgármester Bácsszőlősön az uniós pénzből felújított egészségházba

Hadházy Ákos tevékenységét tekintve közelebb van a bohóchoz, mint a politikushoz, azonban most jogos kérdést vetett fel. Videón szembesítette a bácsszőlősi polgármestert, hogy miért lakik az uniós pénzből felújított egészségházban, de ő azt is letagadta, hogy ő lenne a polgármester.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával az  HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

„Mit…. Miért kérdez baromságokat? Mindenről tud, akkor mi a francnak kell kérdezősködni?!”

„Mert annyira meredek, hogy ön az orvosi lakásban lakik.”

„Bazmeg, valahol laknom kell!”

Ez a párbeszéd játszódott le Hadházy Ákos parlamenti képviselő és Szarvas Róbert, Bácsszőlős polgármestere között, miután a képviselő kérdőre vonta a fideszes polgármestert, miért lakik ő abban a lakásban, amelyet amúgy 45 millió forint uniós pénzből újítottak fel a helyi rendelővel együtt. Hadházy posztjában azt írja, orvos a faluban nincs, rendelésre is csupán kétszer két órában jár át nyolc kilométerről.

„A fideszes polgi így úgy gondolta, a legjobb, ha ő illegálisan beköltözik a felújított kecóba. Kiköltözni viszont nem hajlandó, hiába szólította fel erre először a körjegyző, aztán többször a képviselőtestület, majd a kormányhivatal is” – írja posztjában Hadházy. Majd hozzátette: „a polgármester amúgy lehet, hogy orvosnak képzeli magát, amiben csak annyi az „igazság”, hogy volt felesége valóban orvos volt. Azonban már régen a szolgálati lakás rendbetétele előtt elváltak, a doktornő külföldre távozott.”

A képviselő által posztolt videónak azonban van egy másik különlegessége is: Szarvas Róbert először azt mondta Hadházynak, hogy ő polgármester, majd amikor Hadházy elmondta, hogy miért érkezett a településre, arra úgy válaszolt, hogy sok mindent hall az ember, „én azt mondom, hogy nem is vagyok polgármester, nem is itt lakom, nem is képviselem a települést. Viszontlátásra.” Majd elsétált, Hadházy pedig kamerával követte. Ekkor hangzott el a cikkünk elején kiemelt trágár visszaszólás is. Előbb azonban elismerte, hogy orvos a településen nincs. Majd így folytatta: „olyan hülyeségeket kérdez, basszus!”.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Összeverekedtek a kocsmába a fideszes politikusok

A Kitörés miatt együtt hisztizett a Fidesz, a Párbeszéd és az MSZP budai polgármestere

(HVG nyomán Szent Korona Rádió)