Rendőrségi mesterlövész semlegesítette a veszélyt

Hevesvezekényben egy lakóház melléképülete gyulladt ki, de a tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat. Egy acetilén gázpalackot a rendőrségi mesterlövész segítségével semlegesítettek, személyi sérülés és anyagi kár nélkül.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy lakóházhoz tartozó melléképület gyulladt ki a délutáni órákban Hevesvezekényben, amelyre azonnal reagáltak a helyi tűzoltók. A tűzoltók sikeresen megfékezték a lángokat, ám a helyszínen fennmaradt egy veszélyforrás: egy acetilén gázpalack hőterhelésnek volt kitéve az ingatlanban.

A helyzet kezelése érdekében a hatóságok az „Agria” Közterületi Támogató Alosztály rendőrségének mesterlövészét kérték segítségül. A precíz és hatékony beavatkozásnak köszönhetően a mesterlövész több lövéssel kiiktatta a gázpalackot, miközben sem személyi sérülés, sem anyagi kár nem keletkezett.

A helyszínen végzett elsődleges vizsgálatok szerint a tűzeset hátterében feltehetően technikai okok állnak. A hatóságok jelenleg is nyomoznak az eset körülményei és okai után annak érdekében, hogy kizárják az esetleges szándékos cselekmény lehetőségét.

Az eseményekkel kapcsolatban a lakosságot továbbra is fokozott óvatosságra intik, és arra kérik, hogy mindenki tegyen megfelelő óvintézkedéseket az ilyen jellegű veszélyhelyzetek elkerülése érdekében.

Védett farkasokra vadásztak – lecsapott rájuk a rendőrség

(Szent Korona Rádió)