Na, kik kaptak megint többletjogot? Hát persze, hogy a deviánsok

Ezúttal Budapesten sikerült felruházni újabb jogokkal az LMBTQP közösség tagjait. Természetesen megint a Háttér Társaság lobbizta ki…

Kérjük, támogasd adód 1%-ával az LMBTQP-lobbi ellen kiálló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűlése nemrég fogadta el a rendeletet, amely a meglévő rendkívüli települési támogatásokat bővítve segítséget nyújt az arra rászorulóknak. A Háttér Társaság javaslatára a rendelet szövege kifejezetten kimondja: az élettársak is közeli hozzátartozónak minősülnek, ezáltal a támogatásban is ugyanúgy részesülhetnek. Természetesen nem – a már alapvetően is hagyományos családellenes intézményben élő – heteró élettársak miatt tetették ezt bele, hanem a deviánsok jogokkal való felruházása miatt.

Ez elsősorban a temetkezés esetén igénybe vehető támogatást érinti, amit akkor vehetnek igénybe a közeli hozzátartozók, ha a temetési költségek kifizetése a megélhetésüket veszélyeztetné. Az élettársak jogosultságának egyértelművé tételét különösen fontosnak tartja a Háttér Társaság, hiszen így akarják többletjogokhoz juttatni a deviánsokat. Ezzel a csöndes módszerrel több alkalommal is sikerrel jártak az évek folyamán.

A 2016-os mikrocenzus adatai szerint az élettársi kapcsolatok aránya folyamatosan nő hazánkban, a teljes népesség 36%-a házasságon vagy bejegyzett élettársi kapcsolaton alapuló párkapcsolatban, míg 10%-a élettársi kapcsolatban élt, ami majdnem félmillió családot jelent.

Miközben sokan csak a Holdról is látszó térnyeréseit veszik észre a buzilobbinak, addig egyébként ilyen kicsinek tűnő eredményekkel folyamatosan egyre több és több többletjogot szereznek maguknak…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Biztosította a NAV a deviáns “családokat” a jogaikról

Ki jár megint az élen a jogszabályok kijátszásában? Hát persze, hogy a Háttér Társaság!

A Háttér Társaság kezdeményezésére módosították az örökbefogadási papírokat

(Háttér Társaság nyomán Szent Korona Rádió)