Kasztrálás helyett tizennégy év fegyházat kapott a 7 éves kislányt megerőszakoló pedofilállat

A Tatabányai Törvényszék folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 14 év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit, aki tavaly májusban és júniusban nyergesújfalui lakásukban az élettársa korábbi kapcsolatából született, 7 éves nevelt lányával kétszer szexuális cselekményt végzett. Az egyik esetben a vádlott a bűncselekményt akkor követte el, amikor élettársa aludt, a másik esetben az élettársa távollétét használta ki.

Adód 1%-ával harcolj a pedofília ellen, támogasd a HVIM-t!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldheted el!
Adószám: 18218082-1-07

A szexuális erőszak bűntette miatt indult ügyben hozott ítélet értelmében a férfit mellékbüntetésként 10 év közügyektől eltiltásra ítélte és végleges hatállyal eltiltotta minden olyan foglalkozás gyakorlásától, vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozást, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmai, vagy befolyási viszonyban áll. A bíróság megállapította, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész a szabadságvesztés büntetés súlyosításáért, a vádlott és védője elsősorban felmentésért, másodsorban enyhítésért, valamint a minősítés megváltoztatása miatt jelentett be fellebbezést.

Amennyiben információja van pedofil-ügyekről, konkrét elkövetőkről,
gyermekek bántalmazásáról, akkor írjon nekünk!

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)

Újabb vérlázító ítélet – Szabadlábon a 9 éves kislányt zaklató pedofil

Mutatjuk a pedofil nevét, arcát: Szabadlábon “védekezhet” a 12 éves lányokat becserkésző, 4800 pedofil képet birtokló véglény

v