“Addig támadni fogjuk az ellenség erősségeit, amíg a háború folyik” – Izraeli célpontot támadott az Iszlám Ellenállás

Az iraki terrorellenes csoportok ernyőszervezete izraeli célpontra mért támadást a Holt-tenger partján, és megígérték, hogy addig fogják folytatni a harcot, míg véget nem ér a palesztin nép irtása.

Adód 1%-ával ellensúlyozhatod a cionista propagandát, támogasd a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Az Iszlám Ellenállás, az iraki terrorellenes csoportok ernyőcsoportja, a megszálló rezsim által vívott népirtó háborúban szenvedő Gázai övezetben élő palesztinok támogatására támadott egy „létfontosságú” izraeli célpontot a Holt-tenger partján.

126 napos konfliktus után az Iszlám Ellenállás február 9-én, pénteken közleményben számolt be arról, hogy a hadműveletet

„a gázai népünk támogatására és a megszálló egység által elkövetett tömegmészárlásokra válaszul hajtották végre, különösen gyermekek és nők ellen. és az idősek.”

Az Iszlám Ellenállás megígérte, hogy mindaddig támadni fogja „az ellenség erősségeit”, amíg a háború folytatódik. Az Ellenállás az Egyesült Államok katonai célpontjait is megtámadta Irakban és a szomszédos Szíriában, ezzel tiltakozva az Egyesült Államok megszállási politikája és „Izrael” iránti megingathatatlan támogatása ellen.

Két nappal ezelőtt öngyilkos drónok raj zuhant az egyik szíriai olajmezőn telepített illegális amerikai bázisra.
Az al-Alam szíriai tudósítója arról számolt be, hogy hatalmas robbanások sorozata hallatszott a Deir Ezzor északkeleti külvárosában található Al-Omar olajtelepen, amelyet az egyik legfontosabb szíriai amerikai támaszpontnak tartanak.

A támaszpont elleni támadás alig egy órával azután történt, hogy az amerikai hadsereg vállalta a felelősséget a Kita’ib Hezbollah iraki parancsnokát szállító civil jármű elleni akcióért.

Az amerikai támadásban három ember meghalt, köztük a Kata’ib Hezbollah iraki ellenállási mozgalom egyik magas rangú parancsnoka.
Kata’ib Hezbollah válaszul kijelentette, hogy ez a gyilkosság “meghatározásra szólít fel bennünket a terrorizmus elleni harcban”.
Az al-Mayadeen szerint január 28-án a megszállt Palesztina északi részén, a Haifa-öbölben található Zevelun izraeli haditengerészeti támaszpontot drón támadta meg.

Ugyanebben a hónapban az Ellenállás bejelentette, hogy két külön hadműveletet hajt végre izraeli célpontok ellen, megfelelő fegyverekkel. Az egyik csapás egy létfontosságú izraeli célpontot talált el Eilatban (elfoglalta Umm al-Rasast), ezzel kiütötte a hadműveletből.

Az Ellenállási csoport forrásai azt mondták az Al Mayadeennek, hogy a Jordan Park közelében végrehajtott második támadás a Golani Brigádhoz tartozó irányítóközpontot célozta. A központ felelős a kém- és hírszerzési léggömbökért – tették hozzá a források.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Keresztényellenesség Izraelben – Nyílt gyűlölet uralkodik (Frissítve)

Arányok: Két túszt kiszabadított, 100 embert megölt az IDF

(Orientalista nyomán Szent Korona Rádió)