Nyugati állatvédelem – Ne szenvedjenek tovább a lovacskás körhinták, cseréljük le őket!

A Peta állatvédő szervezet holland tagozata szerint állatok helyett hullócsillagokat, szivárványokat és seprűket (???) kellene felszerelni a körhintákra, ugyanis szerintük a lovaglás helytelen dolog, sőt szegény állatokat még ki is használjuk!

A HVIM harcol a modernitással szemben! Ajánld fel adód 1%-át Te is!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Állatvédők szerint a vásárok és a vidámparkok körhintáinak lovai és más állatfigurái rossz és hamis képet közvetítenek a gyerekeknek az állatokról, ezért el kell távolítani őket. A Peta nemzetközi állatvédő szervezet holland tagozata is támogatja az eredeti amerikai felhívást, hogy szereljék le a lovakat és minden más állatot a vásári körhintákról.

„Akaratlanul is a kiszolgáltatott állatok tudatos kizsákmányolásának szimbólumai”

– magyarázzák a hollandok, akik szerint a körhintákat használó gyerekek számára az állatfigurák azt közvetítik, hogy normális és természetes, ha az állatokat kihasználják. Úgy néz ki, a hollandok hírből sem hallottak még a lovaglásról, illetve, hogy a lovakat haszonállatnak tartják, mióta ember él a földön.

A Peta amerikai szervezete a héten levelet írt a Chance Rides nevű amerikai játékgyártónak, azt kérve, hogy hagyjon fel a körhinták állati témájú figuráinak gyártásával és értékesítésével. Az állatvédő szervezet azt javasolja, hogy a vállalat állatok helyett autókat, repülőgépeket, űrhajókat, buldózereket vagy akár hullócsillagokat, szivárványokat vagy seprűket helyezzen el a körhintákon.

Az Efteling nevű holland vidámpark vezetése „érdekesnek és megfontolandónak” találta az ötletet, és fontosnak nevezte az állatok jogaiért tevékenykedő szervezetek munkáját. A beszámoló szerint a vidámpark vezetése nem zárta ki a párbeszédet, valamint azt sem, hogy a jövőben változtatásokat hajtsanak végre egyes játékokon. Az Efteling számos körhintának ad otthont, köztük Hollandia legrégebbi körhintájának, amely 1865-ből származik, 16 lóval, két szánnal, egy tyúkkal és egy oroszlánnal.

Újabb ékes példája a nyugati “zöldek és állatvédők” hamis szemléletének feltárására, hogy a valódi állat – és környezetvédelem helyett teljesen abszurd ötletekkel állnak elő. Ott tartanak ezek a szervezetek, hogy a valódi állatok védelme helyett keresik a kiskaput, hol köthetnek bele a normális emberbe. Ha megkérdeznénk tőlük, vajon egy cirkuszi trükkökre betanított kutya vajon állatkínzásnak számít-e, jó eséllyel “nem”-mel felelnének, de azért a műanyag lovacskára ne ültessük fel a gyerekünket!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Szabadságot az igazságtalanul bebörtönzött galamboknak!

Felszámolta a hatóság a telepet, ahol pestises disznókat babusgattak az olasz állatvédők

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)