Félnek a buzik az AIDS-től: Szociális kotonosztás Háttér Társaság módra

„A biztonságos szex nem privilégium” — írta a Háttér Társaság, akik a hazai LMBTQP-lobbi legnagyobb zászlóvivői.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a normalitásért harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A szervezet posztban ír arról, hogy kutatások szerint a biztonságos szexuális élet legnagyobb akadálya az óvszerhez való hozzájutás nehézsége. Az utóbbi években kialakult nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel pedig a társaság kezdeményezésére, leírásuk szerint néhány LMBTQP budapesti szórakozóhelyen működtetett óvszer automatáikból „szociális áron” juthatnak hozzá a fogamzásgátló eszközhöz.

Amennyiben valaki ezt a kedvezményes árat sem engedheti meg magának, úgy a Háttér Társaság irodájában ingyen is hozzájuthat kondomhoz.

Gondolt egyet tehát a magukra egyik legnagyobb magyar LMBTQP szervezetként tekintő társulat, hogy a kormány szociális tüzifaprogram „mintájára” a válság hatására szociális óvszerprojektbe kezd.

Persze ne gondoljuk, hogy azok a mélyigénytelen rétegből származóknak osztanának óvszereket, akik nagyüzemben gyártják az újabb putrilakókat, hiszen a kotonosztás az afrikai népszaporulaton sem segített, hanem a céljük a HIV, illetve AIDS fertőzések terjedésének korlátozása és megelőzése, de

még egy ilyen régi múltú szervezetnek is nehezére esik kimondani azt, hogy bizony a homoszexuális férfiak körében nagyobb kockázatot rejt a kór terjedése a gyakoribb partnercsere miatt, ezért is fontos LMBTQP szórakozóhelyeken óvszer automatákat működtetni „szociális áron”.

Persze az ingyen óvszer helyett egyszerűbb megoldás lenne kerülni a túl gyakori partnercserét, de ez szembemegy a szexuális szabadossággal, szóval akinek nincs pénze kotonra, az már mehet a Háttér Társasághoz kuncsorogni, már ha nem zavarja, hogy a Soros-pénzek a hálószobájában is megjelennek.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ki jár megint az élen a jogszabályok kijátszásában? Hát persze, hogy a Háttér Társaság!

(Vasárnap nyomán Szent Korona Rádió)