Nem kap börtönbüntetést a pedofil transz, miután bevallotta, hogy megerőszakolt egy csecsemőt

Maria “Mark” Childerst egy 12 év alatti áldozattal szemben elkövetett szexuális zaklatással és három rendbeli, 12 év alatti gyermek elleni bántalmazással vádolják. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy Kentucky állambeli, magát transzként meghatározó, biológiai férfi, akit egy csecsemő szexuális zaklatásával vádoltak, nem fog börtönbüntetéssel szembenézni, miután vádalkut kötött az ügyészséggel.

Maria “Mark” Childers, egy Kentuckyban élő transznemű bölcsődei dolgozót egy 12 év alatti áldozat elleni szexuális visszaéléssel és háromszoros 12 év alatti gyermek elleni  bántalmazással vádolták.

2024. január 29-én Childers megállapodást kötött az ügyészekkel, amely magában foglalta, hogy bűnösnek vallja magát, cserébe azért, hogy a 12 év alatti áldozat elleni szexuális visszaélés vádját szexuális vétségre módosítják, ami a törvények szerint jóval kisebb vétség. A Reduxx szerint a többi visszaéléssel kapcsolatos vádat is ejtették.

Childers-t, aki hét évvel ezelőtt kezdte magát először nőként azonosítani, a neves transzaktivista ügyvéd, Madison Leach képviselte.

Childers-t 12 hónap börtönbüntetésre ítélték volna, de a bíró elhalasztotta az ítélethirdetést egy 6 hónapos feltételes felmentés javára. Amellett, hogy elkerüli a börtönbüntetést, a vádlott törölheti büntetett előéletét, ha betartja a feltételes felmentés feltételeit.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Meg sem lepődünk: pedofil a Pride igazgatósági tag

Az ajtó mögött: a bűn és az igazság egy karnyújtásnyira – Dokumentumfilm az újpesti pedofil edzőről

(The Post Millenial nyomán Szent Korona Rádió)