Trafiboxok a rendőrhiány miatt?

Már úgy tűnik akkora a rendőrhiány, hogy trafipaxozni sincs ember. Valószínűleg emiatt már ezt is automatizálják, trafiboxokat helyeznek ki, amik fix helyeken figyelik a forgalmat. A fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság VÉDA rendszeréhez kapcsolódva üzemelnek, hogy hatékonyan tudjanak fellépni az illegális gyorshajtás ellen. Ezek a fix sebességmérők rugalmasan működnek, változtatható helyeken, növelve ezzel a közlekedésbiztonságot.

Adód 1%-ával ellensúlyozhatod a cionista propagandát, támogasd a HVIM-t!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az utóbbi időben aggasztó mértékben nőtt az illegális gyorsulási versenyek és veszélyes manőverek száma a városban, ami súlyos közlekedési incidensekhez vezetett. A lakók zavarva érzik magukat a gyorsuló járművek hangja és a veszélyes manőverek miatt, amelyek különösen éjszaka okoznak alvásproblémákat és biztonságérzet hiányát.

Óbudán száguldoztak

Nagy léptékű rendőrségi akció zajlott Óbudán a gyorshajtók ellen, több bírságot is kiszabva a szabálytalan sofőrökre. Egyes esetekben akár 260 ezer forintos bírságokat is kaphattak a sofőrök a megengedett sebességkorlát jelentős túllépése miatt. Az akció során például egy sofőr a Bécsi úton a megengedett 50 km/h sebességkorlát helyett 109 km/h sebességgel közlekedett, amiért ő 169 ezer forintos közigazgatási bírságra számíthat. Ez az eset jól mutatja, hogy milyen súlyos következményei lehetnek az ilyen típusú szabályszegéseknek.

A ROADPOL program részeként februárban tehergépjárművek és autóbuszok ellenőrzését tartja a magyar rendőrség. Az ellenőrzés fókusza a vezetési idők és a veszélyes áruk szállítása, ezzel is növelve a közúti biztonságot. Fontos kiemelni, hogy az akció nem csak tehergépjárművekre korlátozódik, az autósok is fokozott figyelmet kell fordítaniuk a szabályok betartására.

Exkluzív videó: Cigány drogkereskedő család ostromolta a konkurens családot Kerepesen

Fokozott rendőri jelenlétet rendeltek el Budapestre az Antifa miatt?

(Szent Korona Rádió)