Szégyen: Idén szabadulhat a ’90-es évek alvilágának egyik fő embere, Vizoviczki László

Ha az ügyészség fellebbezése eredménytelen lesz, büntetéseinek összevonásával a hírhedt budapesti diszkótulaj akár idén szabadulhat, annak ellenére, hogy 2020-ban hét-hét évre ítélték, költségvetési csalás és rendőrök megvesztegetése miatt. Felháborító, hogy még olyan maffiózók is szabadulhatnak pár év után, aki rengeteg konkurens üzletet tettek tönkre, míg ártatlanokat évekig hurcolnak meg.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ezt követően tavaly decemberben egy jogorvoslati indítványnak köszönhetően született a nem jogerős döntés, melynek értelmében az összbüntetés nyolc évre és néhány hónapra rövidül, mivel beszámítják a letartóztatásban és házi őrizetben töltött éveket is. Ez még nem emelkedett jogerőre, mivel az ügyészség fellebbezett.

Vizoviczkinak több mint százmillió forintos pénzbüntetést kellene befizetnie, különben a bírság összegét hónapokba átszámítva ülné le. Ezt valószínűleg el fogja kerülni, mivel a 250 millió forintos óvadékot a jogerős ítélet letöltésének megkezdése után visszakapta.

Az egykori klubtulajdonost két évvel ezelőtt hivatali vesztegetés, minősített adatokkal való visszaélés és más bűncselekmények miatt hét és fél év fegyházra ítélték, a magas rangú rendőri vezetők pedig, akiket lefizetett, még súlyosabb büntetést kaptak. Vizoviczki 2010 és 2012 között rendszeresen fizetett a hatóságoknak, hogy megtudja, mikor melyik szórakozóhelyre terveznek razziát, valamint elérte, hogy a razziák az ő klubjai helyett inkább a riválisnak számító éttermeket, diszkókat és bárokat érintsék.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

TL a magyarországi keresztapa rágalmaira válaszol legújabb videójában

(444 nyomán Szent Korona Rádió)