Megrohamozták a knesszetet a zsidó túszok hozzátartozói (Frissítve)

Az izraelieknek elegük van abból, ahogyan Netanjahuék hozzáállnak a túszkérdéshez? Korábban az egyik túsz hozzátartozója erélyesen fejezte ki nemtetszését. Most az izraeli parlamentet rohamozták meg a hozzátartozók. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Inkább a Hamász mint ti (Frissítés) 

Újabb videó került fel a zsidó túszok családtagjainak tegnapi tüntetéséről.

 Egy izraeli nő miközben a rendőrök erőszakosan eltávolították a helyszínről a következőket szajkózta:

“Ez a kormány rosszabb, mint a Hamász. “Jól kijövünk majd a Hamásszal”

Nem is csodálkozunk, hogy a palesztinok ellen milyen brutalitással lép fel a cionista hatalom, ha a sajátjaikat sem becsülik…

Tömegoszlatásba kezdtek az izraeli rendőrök (Frissítés)

Korábban írtuk:

A Hamász fegyveresei által túszul ejtett izraeliek hozzátartozóinak egy csoportja hétfőn megrohamozott egy parlamenti bizottsági ülést Jeruzsálemben, követelve, hogy a törvényhozók tegyenek többet szeretteik kiszabadítása érdekében.

A mintegy 20 ember által végrehajtott akció a gázai háború negyedik hónapjában egyre erősödő belföldi elégedetlenséget jelzett.

Az egyik nő három családtagjának képét tartotta a magasba, akik azon 253 ember között voltak, akiket az október 7-i események során fogtak el.

Mintegy 130 túszt továbbra is a Gázai övezetben tartanak fogva, miután a novemberi tűzszünet keretében többeket hazaengedtek.

“Csak egyet szeretnék élve visszakapni, egyet a háromból!” – kiáltotta a tüntető nő, miután benyomult a Knesszet pénzügyi bizottságának vitájába.

Más, fekete pólókba öltözött tüntetők táblákat tartottak a magasba, amelyeken ez állt: “Nem fogtok itt ülni, amíg ott meghalnak”.

“Engedjétek el őket most, most, most!” – skandálták.

Az Egyesült Államok, Katar és Egyiptom erőfeszítései az újabb szabadon bocsátás közvetítésére messze nem látszanak összeegyeztethetőnek Izrael törekvésével amely a Hamász megsemmisítését célozza és a Hamász követelésével, miszerint Izrael vonuljon vissza és engedje szabadon a börtöneiből a több ezer palesztint – köztük a vezető harcosokat.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ez volt a pokol az elengedett zsidó túsz szerint: étel, fekhely, orvos, gyógyszer, sampon, balzsam, higiénia – mindez Gázában

(Reuters nyomán Szent Korona Rádió)