Útmutatás a modern világ csapdájába esett ember számára – Előjegyezhető Baranyi Tibor Imre legújabb könyve

A Kvintesszencia Kiadó a tradicionális szellemiség legismertebb magyarországi képviselője, Baranyi Tibor Imre következő művét tervezi hamarosan megjelentetni Útmutatás – Kérdések és válaszok a szellemi úton címmel. A márciusban megjelenő könyv már előjegyezhető.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Másik 1% felajánlás:
A Metafizikai Hagyomány Centruma
Technikai szám: 0561

Az Útmutatás a szerző harmadik önálló műve. A könyv az előadások, szemináriumok és a könyvkiadás kapcsán köréje gyűlt emberek kérdéseit, problémafelvetéseit és az azokra adott megvilágító erejű válaszokat tartalmazza. Százegynéhány kérdés és válasz a modernitás egyre súlyosabb válságában kiutat kereső, abban eszmélni képesek számára. Mint a cím is mutatja, a könyv – aktuális és a témák széles terjedelmét felölelő – útmutatás a modern világ csapdájába esett ember számára, hogy visszataláljon Önmagához, az Eredethez, Istenhez. A Szerző válaszaiban a tradicionális doktrínák és szerzők tanításainak szinte teljes spektrumát integrálja, illetve azok lényegi és gyakorlati aktualizációját mutatja be konkrét problémákra vonatkoztatva, miáltal ez a rendkívüli mű betekintést enged a tradicionális szellemi megvalósítás regula internájába.

A könyv 104 kérdést és feleletet tartalmaz 228 oldal terjedelemben, igényes illusztrált szerkesztésben, keményfedeles kiadásban. A mű első felében, mely Preparáció címet kapott, találhatók az Orientáció, a Modernitás, a Kapcsolatok, sexus, család, az Egzisztencia, az Egészség, a Művészet, a Tudomány, szcientizmus, technológia, a Tradíció, vallás, a Társadalom, politika, világrend és a Halál, túlvilág, újraszületés témakörök. A második felében, melynek címe Spirituális praxis, a LétszemléletNoézis és AszkézisDeviációkA tudatfunkciók megelevenítéseNehézségek az útonTekintélytisztelet, útmutató, mester és Gyakorlatok témakörök. Amennyiben lehetősége van hozzájárulni a mű megjelentetéséhez, azt az alábbiak szerint tegye meg:

Előjegyzés: 5.000 Ft (személyes átvétel esetén) VAGY 7.000 Ft (postai díjjal)

Támogatás: 10.000–100.000 Ft

A várható márciusi megjelenés után legkésőbb 10 nappal postai úton vagy könyvbemutató alkalmával személyesen átadják az előjegyzett vagy a megjelenésében támogatott mű egy példányát.

A támogatást március 01-ig lehet eljuttatni a következő postai címre:

KVINTESSZENCIA KIADÓ: 4029 Debrecen, Kígyó u. 26.

vagy az alábbi bankszámlára átutalással, amire tisztelettel kérik megjegyzésként ráírni, hogy „TÁMOGATÁS” (semmi egyéb nem szükséges)

Bankszámla: 61400038-15100522
MBHbank

Az adminisztrálhatóság végett kérik, a mű iránt érdeklődők, és azt támogatni kívánók írják meg a Kvintesszencia Kiadó e-mail címére, hogy postán vagy személyesen szeretnék megkapni az elkészült Könyvet. Kérik továbbá, hogy lehetőség szerint ugyanitt jelezzék az eljuttatott adomány összegét.

Cím: [email protected]

Minden közreműködést, illetve támogatást a Kvintesszencia Kiadó tisztelettel köszön.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A harcos minőség és a harcos útja – Alpha Hullám podcast Baranyi Tibor Imrével

Baranyi Tibor Imre: A végjáték kórélettana 4. Ellenbeavatás és az Antikrisztus uralma

(Kvintesszencia Kiadó nyomán Szent Korona Rádió)