Liberális agyrém: Maszturbáló szobát hoztak létre egy német óvodában

A liberális agyrém tovább folytatódik Nyugat-Európában. 1968 óta mánia, hogy a gyerekeket már minél kisebb korban be kell vezetni a szexualitásba, a kerpeni Szent Rókus Óvoda most még egy lépéssel tovább ment a a létrontásban. A gyermekeknek felajánlották, hogy nyugodtan vonuljanak el magukban egy zárt és védett térbe, ahol “felfedezhetik” és kielégíthetik magukat fizikailag. Igen, továbbra is óvodás korú gyermekekről van szó. A jogos felháborodást tovább növeli, hogy ezt az aberrált ötletet pont egy katolikus óvodában valósították meg.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az óvoda célja ezzel a szexuális tabuk döntögetése:

“Amikor egy kisgyermek a nemi szerveivel játszik, és nyilvánvaló élvezettel érinti azokat, semmit sem tud a társadalmi tabukról, arról, hogy “mi nem illik”, nemhogy arról, hogy amit csinál, azt illetlennek vagy mocskosnak tartják. Felfedezi és megismeri a testét, és szívesen időzik ott, ahol különösen jól érzi magát.

Ha ezen a ponton megállítjuk a gyereket, és azt mondjuk neki, hogy nem szabad “odalent” megérinteni magát, nagy kárt tehetünk benne, ahogy a gyerek megtanulja: Van valami a testemen, ami nem helyes, nem jó, és valahogy illetlen vagy undorító” – írták az óvoda weboldalán.

Ezt persze sem az Ifjúságvédelmi Hivatal dolgozói, sem a kölni érsekséget nem háborították fel, szerintük a látogatásuk során minden rendben volt, de a felháborodás miatt ezt a koncepciót már 2023 novemberében eltávolították az óvoda oldaláról.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Szexuális játékokat akartak telepíteni egy német óvodába

Az 1968-as szexuális forradalom több száz gyermek életét tette tönkre

ELTE – ha a 3 éves ki akarja verni az óvodában, csak arrébb kell fektetni a többiektől

(Unser MittelEuropa nyomán Szent Korona Rádió)