Melegszik a helyzet Franciaországban – Buzeráns a kormány élén

Úgy látszik Macron nem tud szabadulni a nyitott kapus politikájától: egyenesen egy hátsó kapus – vagy ha úgy tetszik hátsó bejáratos – politikust, Gabriel Attal oktatási minisztert nevezte ki az új francia miniszterelnöknek. Nemcsak zsidó, hanem még homoszexuális is – olvashatjuk a kuruc.info-n.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A 34 éves tárcavezető, aki a felmérések szerint a “legnépszerűbb francia politikus” (talán a buzibárokban – a szerk), az 1958-ban kezdődött V. köztársaság legfiatalabb kormányfője. Emmanuel Macron 2016-ban alakult pártjának alapítói közé tartozik, egy ideig szóvivője is volt. Apja félig elzászi, félig tunéziai származású zsidó volt a homokos politikusnak. Gabriel Attal a jelenlegi államfő 2017 májusában kezdődött hivatali ideje alatt a negyedik miniszterelnök.

Igazi tinédzser l’amour

“Kedves Gabriel Attal, tudom, hogy számíthatok az energiájára és elkötelezettségére az általam bejelentett újjászervezési és megújítási projekt megvalósításában. A 2017-es szellemének megfelelően: felülmúlni és merni. A nemzet és a francia nép szolgálatában” – írta Emmanuel Macron az X közösségi oldalon.

Láthatjuk “2017 szelleme” hova vezetett:

Migránsok késeltek halálra egy 15 éves fiút Franciaországban

 

Franciaország csendben halad a „preventív diktatúra” felé

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)