A temetőket is ledózerolja Izrael

Izrael a teljes Gázai övezetet a földdel akarja egyenlővé tenni. Számos lakótelepet ledózeroltak már, de a videók és információk tanúságai szerint a temetőket sem kímélik. Ilyen a világ “legmorálisabb” hadserege. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Az izraeli hadsereg többször is célba vett temetőket a Gázai övezetben, nagymértékű pusztítást okozva, egyes sírokat megrongálva és holttesteket eltulajdonítva – közölte decemberben az Euro-Med Human Rights Monitor.

Az Euro-Med Monitor helyszíni dokumentációja szerint az izraeli hadsereg a Gázai övezet temetőinek többségét célba vette, köztük a Gázai övezet északi részén található Al-Falujah temetőt, az Ali bin Marwan, Sheikh Radwan, Al-Shuhada és Sheikh Shaaban temetőket, valamint a Szent Porphyrus templom temetőjét Gáza városban és az északi Beit Lahia város Al-Shuhada temetőjét, több tucat sírt pusztítva el, teljesen figyelmen kívül hagyva a halottaknak kijáró kegyeletet.

Az Euro-Med Monitor olyan jelentéseket kapott, amelyek megerősítik, hogy az izraeli hadsereg az Al-Faluga temetőben több sírt is kiástak, és a holttesteket loptak el valószínűleg a szerveik miatt.

Most újabb temetőgyalázásról számoltak be az Ehya Media. Az izraeli hadsereg buldózerei megsemmisítették az Al-Batch temetőt a gázai Shujaiyya kerületben.

Ilyen barbár tettet a 21. században nem sok állam követ el… Arra azért kíváncsiak lennénk, ha ezt nem a zsidók, hanem mások követik el, akkor mekkora felháborodást váltott volna ki…

Izrael módszeresen rabolja el a palesztin gyerekeket (jelentések, dokumentált esetek)

(EHA MEDYA és Euro-Med Monitor nyomán Szent Korona Rádió)