A szír elnök kijelentette: semmi sem bizonyítja, hogy a holokauszt megtörtént

Bassár el-Aszad szíriai elnök nem éppen polkorrekt nyilatkozatot tett a holokauszt kérdésével kapcsolatban. Szerinte, azon felül, hogy az USA mindig igyekszik hasznot húzni a világ történéseiből a következmények figyelembe vétele nélkül, a holokauszt sem történt meg, vagy legalább is nem úgy és nem olyan mértékben, ahogy azt az önsajnáltató zsidók állítják.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Érdekes, olyan megállapítást tett Bassár el-Aszad szíriai elnök, amelyért a legtöbb európai országban bűncselekményt követne el, köztük Magyarországon is.

A szíriai elnök 2023. december 18-i beszédében, amelyet a szíriai arab hírügynökségek tettek közzé a YouTube-on, azt mondta, hogy a zsidók, „akik Palesztinába érkeztek”, a pogány kazárok betérői, nem pedig Izrael (ősi) népének leszármazottjai (ugyanakkor a kazárelmélet erősen vitatható). Azt mondta, nincs bizonyíték arra, hogy hatmillió zsidó halt meg a holokausztban, és hogy a „nácik” nem alkalmaztak különleges kínzási vagy gyilkolási módszert a zsidók számára, akiket ugyanúgy öltek meg, mint a második világháború többi áldozatát.

El-Aszad továbbá azt is mondta, hogy a holokauszt „politizált”, és hamis ürügyként használták a zsidók Európából Palesztinába való áttelepítésére. Azt is állította, hogy Amerika volt az, amely támogatta a „nácik” felemelkedését Németországban a világháborúk között.

A teljes videó alább megtekinthető:

Három éve gyermekeket bombáztak, ma magukat siratják a cionisták karácsony alkalmából

Ukrajna valóságos hajtóvadászatot indított egy menórát levizelő férfi ellen

Likud szimpatizáns sportriporter: a Gázai övezetben mindenkit meg kell ölni

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)