Likud szimpatizáns sportriporter: a Gázai övezetben mindenkit meg kell ölni

Dani Neumann (68) volt izraeli válogatott futballista, s egyben a szélsőségesen arabellenes szurkolóiról elhíresült Béjtár Jeruzsálem klubcsapat játékosa, később népszerű sportriporter az izraeli 14-es tévécsatornán vállalhatatlan kijelentéseket tett a gázai övezet lakosairól. December 14-én elhangzott héber nyelvű megszólalását, angol feliratozással a Middle East Monitor  hírportál is átvette.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A MEMO angol fordítása több helyütt is téves, s Dani Neumann pedig soha nem volt parlamenti képviselő, de a Ruvi Rivlin államelnökkel való barátsága jóvoltából egy évtizeden át bejáratos volt a kormányzó Likud vezető politikusainak parlamenti irodáiba. 2015-ben végleg bevonták Neumann állandó parlamenti belépőjét, mert az egyik tévécsatorna kiderítette, hogy esetenként több ezer dollárért hozott össze izraeli polgárokat a Likud vezető, befolyásos politikusaival, akik aztán szíveskedtek elintézni a hozzájuk fordulók ügyes-bajos dolgait.

De nézzük, mit nyilatkozott Dani Neumann a Gázai övezetben folyó népirtásról az izraeli 14-es csatornának 2023. december 14-én:

Gázában kivétel nélkül mindenki terrorista, kutyák gyermekei. Megrendítő csapást kell rájuk mérni, ki kell pusztítani őket, s véleményem szerint mindet meg kell ölni. Mindent porig kell rombolni, majd az izraeli hadsereg katonailag kiüríti a területet, s megkezdjük ott az egészen új övezetek kiépítését. Mindenekelőtt a mi biztonságunk érdekében.

Nem Dani Neumann az első ismert zsidó, aki az október 7-én kitört háborúval kapcsolatban úgy nyilatkozik, hogy a Gázai övezetet el kell törölni a föld felszínéről, atomot kell rá dobni vagy a teljes lakosságát ki kell irtani. Persze az okosabb zsidók nem mondanak ilyesmit, hanem cselekszik azt, amit a Neumann-félék ki is mondanak. Persze ilyen megnyilatkozásra, illetve a valóságban zajló népirtó tevékenységre nem kerülhetett volna sor, ha a nyugati világ egyes vezető politikusai nem bátorítják az izraeli kormány háborús bűnös politikusait.

136 ENSZ alkalmazott vesztette életét Gázában az izraeli megszállás hatására

136 ENSZ alkalmazott vesztette életét Gázában az izraeli megszállás hatására

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió)