Ki hitte volna? Putris cigányok erőszakolták meg Monoron a 21 éves lányt (videóval)

Nem kellenek ide a “migránsok”, hiszen az ómigránsok is kitesznek magukért… Nemrégen beszámolt róla sok médiafelület, hogy Monoron egy 21 éves lányt erőszakolt meg két férfi. Már akkor sejteni lehetett, hogy cigányokról van szó. Most itt a felvétel az elfogásukról: putri, háttérben sikoltozó cigány nő. Orbánék rejtett erőforrásairól van szó ezúttal is.

A 24.hu beszámolója szerint:

Az egyik gyanúsított azt állította, hogy a lány beleegyezésével történt a dolog a vasútállomás vécéjében, ám az ügyészég szerint az áldozat akkor bódult állapotban volt.

Letartóztatta a Budakörnyéki Járásbíróság azt a két monori férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakoltak és kifosztottak egy öntudatlan állapotban lévő 21 éves lányt a monori vasútállomás vécéjében – tudta meg a 24.hu.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal egyezően, bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelte el a két férfi egy hónapos letartóztatását.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a bűncselekménnyel gyanúsított 31 és 26 éves férfi közül csak a fiatalabbik tett vallomást a gyanúsítotti kihallgatása során. Részben beismerte a bűnösségét, és azt állította, hogy a fiatal nő beleegyezésével történt a dolog. Az ügyész most újabb részleteket osztott meg lapunkkal a bűncselekménnyel kapcsolatban.

Az elkövetők úgy szúrták ki a lányt, hogy a telefonjával fizetett. Ezt követően követni kezdték az ittas lányt, aki bement a vasútállomás mosdójába. Az egyik férfi utána ment, majd szexuális cselekményt végzett az öntudatlan állapotban lévő bódult lánnyal. Amikor kijött, akkor bement a másik férfi is, és ő is megerőszakolta lányt, majd elvették tőle az ékszereit, telefonját és a nála lévő pár ezer forintot

– mondta el lapunknak az ügyész.

A Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte a szexuális erőszakkal és kifosztással gyanúsított két férfi letartóztatását.

(24Hu nyomán Szent Korona Rádió)