Dél-Afrika elítéli az Izrael által elkövetett népirtást, zsidóüldözést kiáltanak a cionisták

A dél-afrikai kormány teljes joggal aggódik amiatt, hogy az állampolgárai a terrorállam Izrael hadseregének kötelékébe akarjanak csatlakozni, ezért korlátozták az ilyen elvetemült vágyakkal rendelkezők lehetőségeit. Az ország vezetése egyéb diplomáciai lépéseket is tett már a cionistákhoz fűződő kapcsolatai teljes felszámolására, ezért a zsidók elővették a jó öreg antiszemitizmus kártyát.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A dél-afrikai kormány felelősségre fogja vonni azokat az állampolgárokat, akik az Izraeli Védelmi Erők oldalán harcolnak és követnek el szörnyűségeket a palesztinok ellen.

A kormány közölte, hogy komolyan aggódik amiatt, hogy egyes dél-afrikai állampolgárok csatlakoztak az izraeli hadsereghez.

„Az ilyen cselekedetek potenciálisan hozzájárulhatnak a nemzetközi jog megsértéséhez és további nemzetközi bűncselekmények elkövetéséhez, így Dél-Afrikában felelősségre vonhatók”

– írták.

A jelentés szerint a dél-afrikaiaknak, teljesen érthető módon, kormányzati jóváhagyásra van szükségük ahhoz, hogy Izraelt támogassák ebben a népirtással felérő háborúban, és az Állambiztonsági Hivatal felkeresi azokat, akik jelentkeztek.

Az ország külügyminisztériumának közleménye szerint az érintett dél-afrikaiakat az a veszély fenyegeti, hogy megfosztják őket állampolgárságuktól,

„amiért részt vesznek egy olyan háborúban, amelyet az ország nem támogat, vagy amellyel nem ért egyet”.

Dél-Afrika azon országok egyike, amelyek elismerik a Hamászt a palesztin nép legitim képviselőjeként.

Novemberben a nemzetgyűlés, a dél-afrikai parlament 248-91 arányban elfogadott egy határozatot Izrael nagykövetségének bezárásáról és a zsidó állammal való diplomáciai kapcsolatok felfüggesztéséről.

A lépés két héttel azután történt, hogy Pretoria visszahívta diplomatáit Izraelből.

Ezeket a teljesen érthető és igenelhető lépéseket már nem bírták elviselni a cionista médiumok, és azonnal zsidóüldözést vizionáltak az egyszerűen csak diplomáciai és belpolitikai megfontolású döntések helyére.

Katolikusokat gyilkol Izrael!

Izrael szándékosan éhezteti a palesztinokat, hogy előnyre tegyenek szert

(Neokohn – Szent Korona Rádió)