A demokrata szenátor homoszexuális szexvideót forgatott a szenátusi tárgyalóteremben

A videót a Hart 216-os szenátusi teremben forgatták, ahol az amerikai szenátorok üléseznek, hogy kérdéseket tegyenek fel az igazságügyi bizottsági meghallgatások során.

 

Egy demokrata kongresszusi munkatársat rajtakaptak, amint homoszexuális pornófilmet forgatott a szenátus meghallgatótermében.

A Daily Caller birtokába jutott explicit videón az látható, amint a meztelen munkatárs anális szexet folytat egy ismeretlen férfival a szenátus Hart 216-os termében, ahol az amerikai szenátorok ülnek, hogy kérdéseket tegyenek fel az igazságügyi bizottsági meghallgatások során.

A demokratát állítólag Aidan Maese-Czeropski néven azonosították, aki a demokrata Ben Cardin szenátornak dolgozik. Egyelőre nem világos, hogy a szexuális tartalmú videón melyik férfi Maese-Czeropski.

Az amatőr pornóvideót állítólag egy privát csoportban osztották meg a politikában dolgozó aberrált férfiak. A pornó egy másik csoportos csevegésbe szivárgott ki, ami aztán a Daily Callerhez került.

A felvételen Maese-Czeropskit sikerült azonosítani.

Egy következő bejegyzésben Collins képviselő hozzátette:

“Pokoli egy hét a baloldal számára. Deviéánspornó a szenátusban, eskütétel gyerekpornóra Virginiában, transzi sztepptáncosok a Fehér Házban, és sátánista szobrok Iowában. Miről maradtam még le?”

Sokan mások is megosztották gondolataikat az X-en a videóval kapcsolatban, amely azóta vírusként terjed.

“A Biden-kormányzat elhozta nekünk: Kokain a Fehér Házban Topless transzneműek a Fehér Ház gyepén És most homoszexuális szexvideók az amerikai szenátus épületében. Így lát minket a világ”

– írta Derrick Evans kongresszusi képviselőjelölt.

“Cardin marylandi szenátor munkatársait deviánspornó-videó forgatásán találták az amerikai szenátusban… Képzeljék el, ha ez Afganisztánban történne”

– mondta Joey Mannarino konzervatív aktivista.

Maese-Czeropski LinkedIn-fiókja szerint a kongresszusi munkatárs több mint két éve dolgozik a szenátusban jogalkotási segédmunkásként. A Kaliforniai Berkeley Egyetemre és a Johns Hopkins Egyetemre is járt.

Ben Cardin szenátor még nem kommentálta nyilvánosan a videót.

Aiden Maese-Czeropski egy LinkedIn-bejegyzésben azt írta:

“ez egy nehéz időszak volt számomra, mivel megtámadtak azért, akit szeretek, hogy egy politikai napirendet kövessek. Bár a múltban néhány cselekedetem rossz ítélőképességről tanúskodott, szeretem a munkámat, és soha nem tiszteletlenkednék a munkahelyemen” Minden olyan kísérlet, amely másként próbálja jellemezni a tetteimet, koholt, és meg fogom vizsgálni, milyen jogi lehetőségek állnak rendelkezésemre ezekben az ügyekben.”

Kiszolgálná az új lengyel kormány a LMBTQP-lobbi elvárásait

Kanada: kislányokkal öltözhet együtt az aberrált férfi

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)