A gyermekekre hivatkozva kényszerítik a szivárványcsaládok elismerésére az EU országait

Újból erőszakkal próbálja ráerőltetni az Európai Parlament a tagállamokra az LMBTQP-lobbi elvárásainak megfelelő szemléletmódot. A képviselők megszavazták, hogy ha egy tagállamban elismernek egy szivárványcsaládot, azt a másik tagállamban is jogi értelemben kötelezően családként kell kezelni.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Európai Parlament csütörtökön támogatta a szülői jogállás egységes elismerését az Európai Unióban, függetlenül attól, hogy a gyermek hogyan fogant, született vagy milyen családban él – olvasható az Európai Parlament honlapján a beszámoló, a család intézménye megrontásának minden tagállamra kényszerítéséről.

A képviselők 366 szavazattal 145 ellenében és 23 tartózkodás mellett támogatták azt a jogszabálytervezetet, amely az LMBTQP-lobbi elvárásainak megfelelően biztosítja, hogy ha egy devianciát támogató uniós ország megállapítja a szülői jogállást, akkor azt a többi tagállamnak is kötelező elismerni. Állításuk szerint a tervezetnek az a célja, hogy “a gyermekeket a nemzeti jog szerint azonos jogok illessék meg”, ami természetesen már eddig is így volt, ez inkább csak ismét többletjogokat biztosít az aberráltaknak.

A szülői jogállás nemzeti szinten történő megállapításakor a tagállamok eldönthetik, hogy elfogadják-e például a béranyaságot, de a jogszabálytervezet értelmében kötelesek lesznek elismerni a más uniós ország által megállapított szülői jogállást, függetlenül attól, hogy a gyermek hogyan fogant, született vagy milyen családban él.

A tagállamoknak lehetőségük lesz arra, hogy ne ismerjék el a szülőséget, ha az nyilvánvalóan összeegyeztethetetlen a közrendjükkel, bár ez csak szigorúan meghatározott esetekben lenne lehetséges. Minden egyes esetet külön kell majd megvizsgálni és a döntések várhatóan sohasem a normalitást képviselők számára lesznek kedvezőek, ez csak látszólagos lehetőségként áll fenn.

„Egyetlen gyermeket sem szabad megkülönböztetni a családja vagy a születési módja miatt. Jelenleg a gyermekek jogi értelemben elveszíthetik szüleiket, amikor egy másik tagállamba lépnek. Ez elfogadhatatlan. Ezzel a szavazással közelebb kerülünk ahhoz a célhoz, hogy ha egy tagállamban szülő vagy, akkor minden tagállamban szülő vagy,”

mondta Maria-Manuel Leitão-Marques portugál szociáldemokrata létrontó, a tervezet jelentéstevője a plenáris szavazás után.

A Fidesz képviselői helyesen nem támogatták a tervezetet, hiszen az ellentétes a magyar alaptörvénnyel. A kormánypárt képviselője, Schaller-Baross Ernő „ideológiai és politikai túlkapásról” beszélt a tervezetről szóló vitában, hiszen a szülői bizonyítvány terve veszélyezteti, hogy a család fogalmának meghatározása tagállami hatáskörben maradjon.

„Önök újra és újra azt állítják, hogy nem kívánják aláásni a tradicionális keresztény családmodellt, de újra és újra bebizonyítják ennek az ellenkezőjét. A tagállamok polgárainak kezében kell hagyni a döntés lehetőségét, hogy kikkel és milyen módon kívánnak együtt élni.”

Az EP-képviselő úgy fogalmazott: az uniós parlament ugyanarra az útra lép, mint amikor a korlátlan bevándorlást akarja a tagállamokra kényszeríteni.

Lengyelország elesett? – Az azonos nemű párok elismerésére kötelezné őket az Emberi Jogok Európai Bírósága

Az orvosi eskü és az emberi méltóság kötelezte a magyar orvost az LMBTQPI személyek tájékoztatására

(Humen – Szent Korona Rádió)